PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Листкові сирні палички від Лізи Глінської

Телеканал СТБ

5

Інгредієнти:

200 гр листкового тіста
1 жовток
1 ст л молока
60 гр сиру КОМО “Горіховий”

Спосіб приготування:

1. Розкачати листкове тісто завтовшки 4-5 мм. Змастити жовтком з молоком.

11

2. Присипати тертим сиром. Зробити кілька рухів качалкою, як би вдавлюючи сир в тісто, перевернути тісто і зробити теж саме на іншій стороні.

22

3. Розрізати тісто на смужки товщиною 1 – 1.5 см.

33

4. Укласти листкові палички на деко. Випікати при температурі 190 градусів, 6 – 8 хвилин.

44

5

Нехай смакує!