PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Апетитні сирні палички з плавленим сиром

Телеканал СТБ

 

комо)

Для приготування вам знадобляться:

плавлений сир КОМО Вершковий – (5 шт)

борошно – 200 гр.

олія – 300 гр.

молоко – 100-150мл

панірувальні сухарі  – 100 гр.

яйце – 4 шт.

сіль, перець – за смаком.

Процес приготування:

VershkoviyЗ одного плавленого сирка вийде 3 сирні палички, тому вам буде не важко  підрахувати необхідну кількість плавлених сирків заздалегідь.  Яйця слід ретельно збити з молоком, додаючи спеції за смаком.

Занурюємо палички спочатку в борошно, а потім в льєзон (яєчно-молочну суміш), потім в панірувальні сухарі. Краще використовувати помаранчеві сухарі, так ваша страва виглядатиме набагато апетитніше. Потім знову в льєзон і знову в сухарі.

Залишається тільки обрати, де смажити: у фритюрі або на пательні з великою кількістю олії. Також можна приготувати палички у духовці (в цьому випадку не забудьте зверху змастити олією). Сир всередині розтопиться, що надасть неперевершеного смаку страві.

Нехай смакує!