PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Хрусткий смажений сир

Телеканал СТБ

 

сир

Для приготування цієї страви нам знадобиться:

Плавлений сир КОМО «Із зеленню та часником» – 1 шт.

Мука – 1 ст.

Яйце куряче – 1-2 шт.

Молотий кмин – 1 ч.л.

Сода – ¼ ч.л.

Тертий твердий сир КОМО «Фамілія» – 200 гр.

Сіль – 1 ч.л.

Рослинна олія для фритюру

Процес приготування:

GarlicПлавлений сир КОМО «Із зеленню та часником» розминаємо виделкою та збиваємо міксером до однорідності. До цієї маси додаємо яйця, кмин, сіль та просіяну муку з содою. Замішуємо еластичне тісто та формуємо з нього невеличкі кавалочки. Опускаємо їх порціями у пательню (чи іншу посудину) з киплячим маслом та обсмажуємо до золотаво-коричневої скоринки. Приготовану закуску обвалюємо у тертому сирі КОМО «Фамілія», викладаємо гіркою та подаємо.