noad

Тендітне сирне суфле – універсальний сніданок

Телеканал СТБ

 

3

Інгредієнти:

Твердий сир КОМО Тенеро – 100 гр.

Плавлений сир КОМО Вершковий  – 1 шт.

Яйце – 2 шт.

Молоко – 130 мл.

Мука – 4 ст.л.

Прованські трави за смаком

Процес приготування:

VershkoviyНатираємо увесь сирок КОМО Вершковий на мілкій тертці. Жовтки віддаляємо від білків та збиваємо білки з щіпкою солі в піну. У жовтки додаємо прованські трави, половину молока та муку, розтираємо до однорідності.

Додаємо залишок молока та сир, перемішуємо. Акуратно додаємо білки, перемішуємо. Ставимо у розігріту до 185 градусів духову шафу і випікаємо 15-20 хвилин до золотавої скоринки. Нехай смакує!