noad

Рисові деруни з плавленим сиром

Телеканал СТБ

 

5

Для приготування цієї страви нам знадобиться:

Картопля – 1 кг

Мука – 3 ст.л.

Сіль – за смаком

Часник – 2 зубчики

Яйце – 2 шт.

Вареник рис – 1 склянка

Сир плавлений КОМО “Баварський” – 1-2 шт.

Цибуля зелена – 1 пучок

Цибуля синя – 1 шт.

Олія соняшникова для смаження

Процес приготування:

Folfa_packОчищену картоплю натерти на мілкій тертці. Додаємо сіль, трішки відварного рису, зеленої рубленої цибулі, солодкої синьої цибулі, два яйця та три ложки муки. Перемішуємо.

Починаємо викладати на розжарену пательню столовою ложкою. Викладаємо нижній шар, зверху по центру шматочок плавленого сиру КОМО Баварський і знову ложечку картопляної маси.

Рис не відчуватиметься, а плавлений сир додасть страві ніжності. Смачного!