noad

Ніжні мафіни з плавленим сиром та шинкою

Телеканал СТБ

 

2

Для приготування цієї страви нам знадобиться:
– шинка – 50 гр.
– плавлений сир КОМО Паприкаш– 50 гр.
– борошно пшеничне – 50 гр.
– яйця курячі – 2 шт.
– сир твердий КОМО Тенеро – 50 гр.
– розпушувач – 0,5 ч.л.
– сіль – 0,5 ч.л.
– перець – 0,5 ч.л.
– молоко – 4 ст.л.

Levels-11Розігріти духовку до 180 градусів. Борошно просіяти в миску, змішати з розпушувачем, сіллю і меленим чорним перцем. Зробити воронку. Злегка збити яйця і додати їх у воронку. Потім влити молоко і додати тертий на мілку терку твердий сир КОМО Тенеро. Ретельно перемішати.
Шинку та плавлений сир порізати невеликими кубиками.
Форми для кексів змастити маслом. Наповнити наполовину тістом. У середину покласти шматочки шинки і плавленого сиру КОМО Паприкаш. Зверху викласти другу половину тіста. Випікати мафіни близько 20 хвилин. Готовність перевірити зубочисткою.