noad

Сирні кульки з зеленню

Телеканал СТБ

 

shutterstock_268527662.j22

Пропонуємо вам нескладний рецепт неймовірно смачної страви: сирні кульки з зеленню. За відтінком смаку ця страва негостра і підходить усім, хто любить сирні смаколики.

Для приготування сирних кульок вам знадобиться:

– плавлений сир КОМО Вершковий – 200 гр (2 шт.)

– бринза – 90 гр

– яйце (варене в круту) – 2 шт.

– часник (тертий) – 1 зубчик

– домашній майонез – 3 ст.л.

– зелень: петрушка (мілко нарізана) – 4 ч.л.

– зелень: кріп (мілко нарізаний) – 4 ч.л.

– кунжут – 6 ч.л.

Vershkoviy

Змішайте мілко натертий плавлений сир КОМО Вершковий, бринзу та відварене яйце у глибокій посудині. Додайте часник і по одній чайній ложці мілко нарізаної зелені петрушки та кропу. Заправте невеликою кількістю майонезу. Створіть 20 кульок та охолоджуйте їх протягом години. На сухій пательні підсмажте кунжут до золотаво-коричневого кольору. Охолоджуйте кунжут та обкатайте половину кульок у ньому. Під час подачі можна викласти кульки на виноградне листя або на листя салату. Смачного!