noad

Ніжна печена картопля з плавленим сиром

Телеканал СТБ

 

комо-лого-єда-(21)

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Картоплю треба обов’язково взяти з сортів, які не розварюються (з червоною чи рожевою шкіркою).

Очищаємо картоплю, розрізаємо навпіл, відварюємо до готовності у підсоленій воді. Воду зливаємо, картоплю викладаємо на деко, що застелене фольгою чи папером для запікання (фольгу змащуємо маслом, папір не потребує змащування).

Картоплю змащуємо вершковим маслом зверху.

Якщо картопля встигла охолонути, то кладемо зверху на кожну картоплину тоненький, маленький шматочок масла. Ставимо у духовку на 15-20 хвилин (за температури 180 градусів).

Доки картопля запікається, нарізаємо сир твердий КОМО Тенеро. Кріп мілко нарізаємо та викладаємо на пласку тарілку.

Tenero_3d_300dpi_vel

Дістаємо з духовки, посипаємо її кропом, зверху викладаємо сир. Знову поміщаємо деко з картоплею та сиром у духовку на 2-3 хвилини. Коли подаватимемо до столу, можемо посипати кропом, який залишився.

Смачного!