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
Столиця зустріла Масляну по-новому | Телеканал СТБ
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

Столиця зустріла Масляну по-новому

Телеканал СТБ

На минулих вихідних тисячі українських родин мали можливість зустріти весну і відсвяткувати Масляну по-новому разом з українськими зірками та учасниками відомих шоу телеканалу СТБ. Кулінарний фестиваль «Нова Масляна» дав можливість публіці наживо побачити улюблених телеведучих і учасників талант-шоу. Зі сцени гостей розважали Олег Скрипка, Оксана Марченко, Ектор Хіменес-Браво, переможці та фіналісти шоу «Х-фактор» Віктор Романченко та Аїда Ніколайчук, Євген Літвінковіч, Дмитро Сисоєв, Віталій Лузкарь, Діма Скалозубов, Ірина Борисюк та багато інших.
Гості фестивалю із задоволенням наминали млинці, коштували медовуху та брали участь у майстер-класах, які вели найяскравіші учасники популярної кулінарної програми «МастерШеф». А на дітей очікував особливий сюрприз – найбільша гірка країни, висотою у п’ятиповерховий будинок. І, звичайно ж, не обійшлося без традицій часів Київської Русі – наприкінці свята спалили солом’яне опудало Масляної…
Мабуть, найпопулярнішим з усіх забав було… смакування млинців. Причому спочатку їх робили юні гості фестивалю, які вчилися готувати на майстер-класах харизматичних учасників шоу «МастерШеф», зокрема у Геннадія Цяука, який на диво легко і швидко знайшов спільну мову з дітлахами, розповідаючи та показуючи, як готувати млинці та начинку до них з горіхової пасти з какао Nutella.
IMG_8393
«Я вирішив спекти млинці з пастою Nutella тому, що смак цих ласощів дуже подобається дітям, – пояснив вибір начинки Геннадій Цяук. – Знаю, що і дорослі, і діти просто не можуть встояти перед ним. І поки я готував, дітлахи мало не накинулася на банку!»
Тим часом Оксана Марченко в українському кожусі та Ектор Хіменес-Браво, одягнений у вишиванку, на очах сотень глядачів приготували багатошаровий млинцевий торт.
«В Європі млинцеві торти дуже популярні, і мені б хотілося привнести цей тренд в Україну», – пояснив своє рішення Ектор.
На завершення млинцевих майстер-класів дітям запропонували взяти участь у створенні «нутельного живопису», прикрасивши млинчики горіховою пастою. Вийшли справжні шедеври!
IMG_9284
«Масляна – саме те свято, коли люди збираються родинами і хочуть весело провести час разом. А так як Nutella це дуже смачна горіхова паста з какао, яка подобається і дорослим і дітям, – вона стала прекрасним доповненням до святкових млинців і подарувала гарний настрій усім учасникам», – зазначила представник компанії Ferrero Євгенія Роїк.
Всього за 2 дні свята кращі кухарі приготували понад 100 частувань за авторськими рецептами, а гості спробували рекордну кількість різних страв – тільки горіхової пасти з какао Nutella було з’їдено більше тонни.
Адреса сайту Nutellanutella.com.ua