«Звана вечеря» з понеділка по четвер о 18:10

Телеканал СТБ

«Звана вечеря» – шоу, де п'ять учасників, змагаються не лише в умінні смачно готувати та приймати гостей, а так само в умінні створювати атмосферу вечора і грамотно підтримувати інтерес до своєї персони. Вибір теми вечора – це теж величезне мистецтво. Уміння догодити всім гостям, здивувати і залишити після себе приємне враження – вищий пілотаж гостинних господарів!
На цьому тижні з понеділка по четвер осягати мистецтво гостинності будуть п'ять молодих, які вже встигли про себе заявити, зірочок нашого шоу-бізнесу. Фабрикантка Ганна Мухіна, продюсер Антон Сова, Лідер групи «Авіатор» Андрій Сторож, соліст дуету «Мілос» Катя Кирпач і телеведуча-початківець Елізабет.
Закривати п'ятірку так само складно, як і відкривати. І тому цю відповідальну і нелегку місію звалила на свої «крихкі» плечі ще одна колишня фабрикантка – Елізабет. Чи зможе скандальна хазяйка забути про свої амбіції і створити душевну атмосферу для гостей? Чи сподобаються учасникам дієтичні, але, за словами самої Елізабет, дуже смачні страви, такі як «П'ятихвилинка по-королівськи», «Лист із сюрпризом від синього Челентано» і десерт «Улетна відпустка». Хто виявиться переможцем і виграє головний приз в 5 тисяч гривень, ви зможете дізнатися, переглянувши фінальну «Звану вечерю» в четвер, о 18:10 на каналі СТБ.

«П'ятихвилинка по-королівськи»
Канапе з сьомги

Сьомга – 200 гр
Огірки – 200 гр
Сир – 200 гр
Маслини – 100 гр
Хліб чорний – 200 гр
Всі інгредієнти нарізуємо кубиками. Робимо канапе пошарово: сир, огірок, сьомга, маслини.
«Лист з сюрпризом від синього Челентано»
Баклажани з плавленим сиром і грибами

Баклажани – 4 шт.
Помідори – 5 шт.
Шампіньйони – 300 гр
Сир твердий – 300 гр
Яловичина – 500 гр
Ананас – 1 шт.
Всі інгредієнти нарізуємо пластинками. Сир тремо на крупну терку. Викладаємо порційно шарами: баклажан-сир-помідор-гріби-сир-баклажан. Запікаємо в мікрохвильовій печі. Перед приготуванням баклажан трішки приварюємо. Яловичину нарізуємо битками, завертаємо в битки часточки ананаса. Запікаємо в духовці.
«Улетна відпустка»
Банановий коктейль з грушею
Банани – 4 шт.
Груша – 5 шт.
Ананас – 5 шт.
Бейліс – 150 гр
Морозиво – 500 гр
Ананас розрізає навпіл і очищаємо від нутрощів. Тим самим, роблячи ємкість для коктейля. Коктейль: Дрібно нарізуємо банан. Даємо морозиву розтанути. У тале морозиво додаємо нарізаний банан і Бейліс. Отриману суміш заливаємо у форму з ананаса. Грушу очищаємо від шкірки, і приварюємо. Подаємо на тарілці цілком.
За всім цим ви зможете спостерігати з понеділка по четвер, о 18:10 в програмі «Звана вечеря» на каналі СТБ.


Ви любите приймати гостей? Ви вмієте смачно готувати? Ви готові запросити до себе в гості 3 абсолютно незнайомі вам людини влаштувати для них незабутнє свято? Тоді напишіть нам про себе на адресу lisaya.m@stb.ua Можливо, саме вас побачать телеглядачі в найближчих випусках проекту «Звана вечеря»!


Попередні програми «Званої вечері» дивіться ТУТ
Форум програми «Звана вечеря» ТУТ