«Звана вечеря» з понеділка по четвер о 18.10

Телеканал СТБ

Їх знову п'ять! Вони зустрінуться для того, щоб показати всій країні хто на що здатен, щоб довести, що кожен з них може називатися кращим господарем тижня! Телеведуча Наталя Розінська, народний «шикыдим» – співак Віктор Павлик, телеведучий Геннадій Попенко, дизайнер Діана Дорожкіна та композитор «в натурі» спывак-шансовик Валерій Гогин.
Композитор «в натурі» Валерій Гогин вирішив поставити жирну крапку на цьому тижні. Стіл, що ломиться від пригощань, пісні під гітару. Так приймають гостей люди близькі до шансону. Вечірка в стилі контрреволюції, була близька до самої революції – революції шлунку. Прощавай дієта! Під таким девізом пройде останній вечір на цьому тижні. Валера постарався врахувати всі нюанси попередніх вечорів і тому страви під назвою «Вибух в роті», «Постріл в спину» і запатентований десерт «Черепашки ніндзя» перевершили всі сподівання. Завершальний випуск програми цього тижня дивіться в четвер, о 18.10 в програмі «Звана вечеря» на каналі СТБ.

«Вибух в роті»
Картопля по «пакистанськи»
Картоплю – 0,5 кг
Перець болгарський – 1 шт.
Помідори – 0, 5 кг
Цибуля – 1 кг
Зелень
Спеції (кукурма, карі)
Часник
Олія
Перець чорний мелений
Перець червоний гострий
Всі інгредієнти нарізуємо і тушкуємо на сковорідці. Додаємо спеції за смаком (повинно бути дуже гостро), і доводимо до повної готовності. Заправляємо тертим часником.
«Постріл в спину»
Океанська риба «Натанія» – 1,5 кг
Морква – 0,5 кг
Перець солодкий – 3 шт.
Цибуля – 3 шт.
У каструлю з подвійним дном, викладаємо нарізану цибулю. Нарізану стейками і заздалегідь обсмажену рибу викладаємо зверху на цибулю і пасеруємо. На рибу зверху натираємо на терку моркву і перець. У такий спосіб викладаємо декілька шарів. Потім додаємо трохи води на дно і нарізаємо помідор. Все це разом гасимо до повної готовності.
«Черепашки ніндзя»
Ананас –1 шт.
Ківі – 3 шт.
Горілка – 50 г
Ананас розрізаємо на дві частини. Обережно вирізуємо м'якоть. З очищеного ківі робимо лапки, хвостик і голову для черепашки. М'якоть накриваємо шкіркою ананаса . Виходить черепашка. Подаємо на стіл.
За всім цим ви зможете спостерігати з понеділка по четвер, о 18:10 в програмі «Звана вечеря» на каналі СТБ.


Ви любите приймати гостей? Ви вмієте смачно готувати? Ви готові запросити до себе в гості 3 абсолютно незнайомі вам людини влаштувати для них незабутнє свято? Тоді напишіть нам про себе на адресу lisaya.m@stb.ua Можливо, саме вас побачать телеглядачі в найближчих випусках проекту «Звана вечеря»!


Попередні програми «Званої вечері» дивіться ТУТ
Форум програми «Звана вечеря» ТУТ