«Звана вечеря» з понеділка по четвер о 18.10

Телеканал СТБ

У новому сезоні ми знов зібрали бувших учасників, давши їм другий шанс продемонструвати свою привітність та кулінарні можливості. Отже, в четвірці другого шансу беруть участь співачки Ольга Юнакова і Оксана Хожай, співак Петро Чорний і КВН-щик «ЧП Мінськ» Діма Танкович.
А ось хто переможе – доки залишається таємницею…
Підсумкова вечеря тижня другого шансу пройде в гостях у співачки Ольги Юнакової. Вперше, на сцену Ольга потрапила в 4 роки. З тієї миті дівчинка точно знала для чого борознить простори планети. Кулінарію і гостинність співачка Юнакова вважає не лише своїм хобі, а навіть покликанням. Готувати вона вміє і любить, що і доводить вже не вперше.
І цього разу господиня запросила трійку не до себе додому, а до старого Єгипту на звану вечерю до самої Клеопатри. Чи оцінять гості всі перевтілення й єгипетську кухню? Чи сподобаються їм страви з назвами «Таємничі піраміді», «Примхи Клеопатри» та «Красу нічим не зіпсувати»? І хто в результаті стане переможцем цього тижня, ви дізнаєтесь у програмі «Звана вечеря» в четвер, о 18.10 на СТБ.

«Таємничі піраміди»
Салат з помідорів черрі з сиром моцарела і обсмаженим кедровим горіхом
Черрі – 160 г
Моцаралла – 50 г
Кедровий горіх – 10 г
Оливкове олія – 30 г
Ацето бользаміко (чорний) – 10 г
Базилік – 3 г
Салат – 10 г
Зелень – 2 г
На тарілку, у вигляді пірамід кладуться помідори черрі, моцарела. Все посипається обсмаженим кедровим горіхом. Поливається оливковою олією і декількома краплями бальзамного оцту. Страва при подачі прикрашається зеленню і листям салату.
«Примха Клеопатри»
Рулетики зі свинини з курагою
Свинина – 160 г
Курага
Картопля – 4 шт
Підчеревина
Перець болгарський
Спеції
Часник

Свинина обробляється спеціями, часником і завертається в рулетики, всередині яких розміщується курага. Зверху рулетик обгортається тонким шаром підчеревини. Для того, щоб краще трималася форма все можна обв'язати ниткою.
Картоплю необхідно помити і загорнути у фольгу. М'ясні рулети, картопля і ціллий болгарський перець поставити в духовку. Готові продукти викладаємо на блюдо, для прикраси використовуйте зелень.

«Красу нічим не зіпсувати»
Торт «єгипетський» з фруктами
Яйця – 15 шт
Цукор – 300 г
Борошно – 75 г
Вершкове масло – 70 г
Родзинки – 30 г
Горіх (волоський) – 30 г
Сметана – 200 г
Фрукти (єгипетські) – 200 г
М'ята – 10 г
З яєць, цукру, масла, борошна замішується тісто і робляться коржі. Між шарами все обмазується сметаною, викладаються фрукти, сухофрукти, подрібнені горіхи. Зовні торт теж покривається сметаною. Після того, як він ледве настоїться, його можна подавати на стіл.
За всім цим ви зможете спостерігати з понеділка по четвер, о 18:10 в програмі «Звана вечеря» на каналі СТБ.


Ви любите приймати гостей? Ви вмієте смачно готувати? Ви готові запросити до себе в гості 3 абсолютно незнайомі вам людини влаштувати для них незабутнє свято? Тоді напишіть нам про себе на адресу lisaya.m@stb.ua Можливо, саме вас побачать телеглядачі в найближчих випусках проекту «Звана вечеря»!


Попередні програми «Званої вечері» дивіться ТУТ
Форум програми «Звана вечеря» ТУТ