«Звана вечеря» з понеділка по п'ятницю о 18.10

Телеканал СТБ

«Звана вечеря» – це програма для всіх, хто вміє та любить зустрічати гостей і може, не соромлячись, продемонструвати свої кулінарні можливості. Той, кому вдасться залишити всіх позаду, отримає звання найгостиннішого господаря і грошову винагороду в 5 тисяч гривень.
Першою п'ятіркою нового сезону стали найпопулярніші й найекстравагантніші люди України: Світські левиці – актриса Ольга Сумська і власниця модельного агентства Влада Литовченко, скульптор Олег Пінчук, хореограф і телеведучий Дмитро Коляденко та музикант Юрій Хусточка.
На венеціанський бал в п'ятницю запросила учасників Влада Литовченко. Не зважаючи на цю витончену жінку, яка в 2006 році за версією Playboy увійшла до сотні найкрасивіших жінок планети, ніколи не скажеш, що у неї є доросла дочка, що вона стрибає з парашутом і вчиться водити літак. І при цьому вона вміє готувати, що і доводить у програмі «Звана вечеря».
Всі її гості не чекають від білоручки Влади шедеврів кулінарії, але вона разом з помічником Панталоне спробує здивувати! І, не лише стравами під назвами «Марсельна легенда», «Королева Валенсії» і «Труфальдіно з Бергамо» але і прихованими акторськими здібностями самої пані Литовченко. Дивіться фінальну вечерю зоряної п'ятірки у програмі «Звана вечеря» в п'ятницю, о 18.10 на СТБ!

«Марсельна легенда»
Буйабес (Густий рибний суп)

Картопля –100 г
Окунь морський – 200 г
Сьомга – 300 г
Креветки тигрові – 200 г
Оливкова олія – 30 г
Часник – 20 г
Цибуля шалот – 150 г
Томатна паста – 40 г
Томати у власному соці – 250 г
Рибний бульйон – 1 л
Лимон – 1 шт
Приправи
Ставимо каструлю і заливаємо воду. Коли вода закипить, трохи підсолюємо і кидаємо картоплю. Хвилин через 7 кидаємо подрібнені морепродукти. В цей час на власний смак додаємо спеції, томатну пасту, оливкову олію, видавлюємо часник, лимонний сік. Залишаємо до повного приготування.
«Королева Валенсії»
(Паелья з морепродуктів з куркою)

Рис – 400 г
Осминіжки – 200 г
Мідії – 300 г
Тигрові – 300 г
Креветки –100 г
Цибуля –100 г
Оливкова олія –50 г
Вершкове масло – 50 г
Паприка – 10 г
Томат – 50 г
Спеції – 10 г
Лимон –200 г
Куряче філе – 200 г
Зелень – 30 г
Морепродукти і куряче філе ріжуться середніми шматочками. Відварюються зі спеціями. Відварюється окремо рис. Обсмажується дрібно нарізана цибуля і помідор в оливковій олії. Після чого всі інгредієнти перемішуються разом із спеціями і прикрашаються зеленню.

«Труфальдіно з Бергамо»
(Цитрусове желе з лісовими ягодами)

Малина – 60 г
Чорниця – 60 г
Суниця – 60 г
Желе апельсинове – 3 уп
М'ята – 3 г
Цукор – 40 г
Желе готуємо за рецептом на упаковці. Заливаємо у форму, разом з порізаною полуницею. Все це ставимо в холодильник до повного застигання. Потім тарталетку наповнюємо вершками і після цього акуратно об'єднуємо желе з тарталеткою. Желе має бути зверху.
За всім цим ви зможете спостерігати з понеділка по п'ятницю, о 18:10 в програмі «Звана вечеря» на каналі СТБ.


Ви любите приймати гостей? Ви вмієте смачно готувати? Ви готові запросити до себе в гості 3 абсолютно незнайомі вам людини влаштувати для них незабутнє свято? Тоді напишіть нам про себе на адресу lisaya.m@stb.ua Можливо, саме вас побачать телеглядачі в найближчих випусках проекту «Звана вечеря»!


Попередні програми «Званої вечері» дивіться ТУТ
Форум програми «Звана вечеря» ТУТ