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
«Звана вечеря» з понеділка по п'ятницю о 18.10 | Телеканал СТБ
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

«Звана вечеря» з понеділка по п'ятницю о 18.10

Телеканал СТБ

«Звана вечеря» – це програма для всіх, хто вміє та любить зустрічати гостей і може, не соромлячись, продемонструвати свої кулінарні можливості. Той, кому вдасться залишити всіх позаду, отримає звання найгостиннішого господаря і грошову винагороду в 5 тисяч гривень.
Першою п'ятіркою нового сезону стали найпопулярніші й найекстравагантніші люди України: Світські левиці – актриса Ольга Сумська і власниця модельного агентства Влада Литовченко, скульптор Олег Пінчук, хореограф і телеведучий Дмитро Коляденко та музикант Юрій Хусточка.
На венеціанський бал в п'ятницю запросила учасників Влада Литовченко. Не зважаючи на цю витончену жінку, яка в 2006 році за версією Playboy увійшла до сотні найкрасивіших жінок планети, ніколи не скажеш, що у неї є доросла дочка, що вона стрибає з парашутом і вчиться водити літак. І при цьому вона вміє готувати, що і доводить у програмі «Звана вечеря».
Всі її гості не чекають від білоручки Влади шедеврів кулінарії, але вона разом з помічником Панталоне спробує здивувати! І, не лише стравами під назвами «Марсельна легенда», «Королева Валенсії» і «Труфальдіно з Бергамо» але і прихованими акторськими здібностями самої пані Литовченко. Дивіться фінальну вечерю зоряної п'ятірки у програмі «Звана вечеря» в п'ятницю, о 18.10 на СТБ!

«Марсельна легенда»
Буйабес (Густий рибний суп)

Картопля –100 г
Окунь морський – 200 г
Сьомга – 300 г
Креветки тигрові – 200 г
Оливкова олія – 30 г
Часник – 20 г
Цибуля шалот – 150 г
Томатна паста – 40 г
Томати у власному соці – 250 г
Рибний бульйон – 1 л
Лимон – 1 шт
Приправи
Ставимо каструлю і заливаємо воду. Коли вода закипить, трохи підсолюємо і кидаємо картоплю. Хвилин через 7 кидаємо подрібнені морепродукти. В цей час на власний смак додаємо спеції, томатну пасту, оливкову олію, видавлюємо часник, лимонний сік. Залишаємо до повного приготування.
«Королева Валенсії»
(Паелья з морепродуктів з куркою)

Рис – 400 г
Осминіжки – 200 г
Мідії – 300 г
Тигрові – 300 г
Креветки –100 г
Цибуля –100 г
Оливкова олія –50 г
Вершкове масло – 50 г
Паприка – 10 г
Томат – 50 г
Спеції – 10 г
Лимон –200 г
Куряче філе – 200 г
Зелень – 30 г
Морепродукти і куряче філе ріжуться середніми шматочками. Відварюються зі спеціями. Відварюється окремо рис. Обсмажується дрібно нарізана цибуля і помідор в оливковій олії. Після чого всі інгредієнти перемішуються разом із спеціями і прикрашаються зеленню.

«Труфальдіно з Бергамо»
(Цитрусове желе з лісовими ягодами)

Малина – 60 г
Чорниця – 60 г
Суниця – 60 г
Желе апельсинове – 3 уп
М'ята – 3 г
Цукор – 40 г
Желе готуємо за рецептом на упаковці. Заливаємо у форму, разом з порізаною полуницею. Все це ставимо в холодильник до повного застигання. Потім тарталетку наповнюємо вершками і після цього акуратно об'єднуємо желе з тарталеткою. Желе має бути зверху.
За всім цим ви зможете спостерігати з понеділка по п'ятницю, о 18:10 в програмі «Звана вечеря» на каналі СТБ.


Ви любите приймати гостей? Ви вмієте смачно готувати? Ви готові запросити до себе в гості 3 абсолютно незнайомі вам людини влаштувати для них незабутнє свято? Тоді напишіть нам про себе на адресу lisaya.m@stb.ua Можливо, саме вас побачать телеглядачі в найближчих випусках проекту «Звана вечеря»!


Попередні програми «Званої вечері» дивіться ТУТ
Форум програми «Звана вечеря» ТУТ