«Звана вечеря» готується до нового сезону

Телеканал СТБ

Час відпусток для знімальної команди програми «Звана вечеря» вже закінчився, 19 серпня вона розпочала зйомки нового сезону. У перший же день ми попрямували у гості до «голосу» українського телебачення Юрія Кота. Місцем дислокації було обрано ресторан «Монако», в якому наш герой готував вечерю, приймав і розважав гостей.
Перш ніж перейти до розповіді про закулісні перипетії, хотілося б відзначити, що у новому сезоні телеглядачів, втім, як і учасників, чекають приємні сюрпризи. Першим нововведенням стане кількість героїв, які візьмуть участь у програмі. Якщо у минулому сезоні гостей разом з господарем налічувалося п'ятеро, то тепер буде лише четверо. Ще однією особливістю нового сезону стане те, що винагорода за участь у програмі складе 7 000 грн.
І так переносимося на наш знімальний майданчик. «Розгін. Працюємо!», – говорить режисер операторові. Як і належить, програма починається зі вступного слова ведучого В’ячеслава Василюка. Декілька дублів і запис є.
Прямуємо далі… На вході ресторану зустрічаємо Юрія Кота з «батогом і пряником» (у прямому розумінні цього слова – прим. автора). У ролі пряника – льодяники, ну а простий батіг замінює шкіряний батіг – дарунок Юрієві від брата.
Продовжуємо наше переміщення, наближаємося до найдовшого та найскладнішого процесу: до приготування їжі. Все йде за планом, зупинок немає, у всіх відмінний настрій. Розповідати про те, як готувалися страви, які інгредієнти і в якій кількості були використані, скільки це все зайняло часу, буде не дуже цікаво. Тому про всі подробиці приготування кулінарних шедеврів дивіться у новому сезоні у програмі «Звана вечеря» на телеканалі СТБ.

Тепер перейдемо до більш цікавих і захоплюючих подій. Відкриємо заздалегідь таємниці про те, хто прийде в гості до нашого героя.. В цей вечір хазяїну скали компанію насолоджувався присутністю Влада Літовченко, Оксана Вояж і Лері Вінн.
Загальні приготування, красиві костюми, грим і знову яскраве світло камер. Гості вже за столом. Найбільш балакучим цього вечора був співак Лері Вінн. Він встигав говорити в кадрі, в перервах розмовляв по телефону і спілкувався зі своєю дочкою Поліною, яка також була присутня на знімальному майданчику. Найбільш голодною цього вечора була Влада Літовченко, добавки вона, звичайно, не просила, але від порції десерту Лері Вінна не відмовилася :)

А тепер про те, що в кадр, напевно, не потрапить. Це, звичайно ж, перерви, які були зовсім коротесенькими. Але тут є за чим простежити. У перший період учасники навіть не виходили із-за столу. У теплій атмосфері вони розповідали один одному анекдоти, ділилися цікавими історіями і згадували, за яких обставин вони познайомилися. При цьому вони продовжували піднімати келихи з червоним і білим вином, а гример старанно працював над кожним учасником. Під кінець вечері гример приділяв більше уваги Лері Вінну. Оксана Вояж і Влада Літовченко, як завжди виглядали бездоганно, тому без зайвої допомоги самотужки «підпудрювали собі носики».
Найбільш нетерплячою виявилася Оксана Вояж, під час технічних зупинок вона не припиняла їсти, тоді її попросили почекати з поглинанням десерту. Коли режисер дала команду, що можна їсти, Оксана з радістю накинулася на солодке.
Цікаво і те, що Лері Вінн після вишуканих страв вирішив поїсти «нормальної» їжі, маленькі сосиски, куплені для знімальної групи в найближчому супермаркеті, виявилися дуже доречними :)
Що ж до господаря вечора, то у зручний момент він сідав за свій ноутбук і вирішував якісь невідкладні справи.
Найцікавіше розпочалося під час розважальної програми, коли Юрій узяв батіг. До сліз всіх розсмішили дії Лері Вінна й Юрія Кота. Вибити батогом гілочки з рук Лері Вінна виявилося не так вже і легко, хоча з ромашками було дещо цікавіше… :)

Але словами передати те, що відбувається просто неможливо, це треба лише побачити. Отже не проґавте програму «Звана вечеря» в новому сезоні на каналі СТБ.
P. S. (від автора) Хотілося б відзначити, що яким би ти ситим не був, але коли спостерігаєш за приготуванням страв, бачиш результат виконаної роботи героїв, дивишся, як страва красиво виглядає і поглинається гостями, їсти ну дуже-дуже хочеться! :)
Єрмакова Наталя