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
«Звана вечеря» з понеділка по п’ятницю | Телеканал СТБ
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

«Звана вечеря» з понеділка по п’ятницю

Телеканал СТБ

На цьому тижні в кулінарній битві зустрінуться: художниця – Маша Шубіна, юна співачка з групи «Камень. Ножницы. Бумага» – Фара, соліст «Табула Раси» – Олег Лапоногов, письменник, який славиться еротичними книжками – Юрій Покальчук та співачка з гарним ім'ям Лілу.
Гості навіть не підозрюють, що замість Юрія Покальчука, двері їм відкриє всім відомий Че Гевара.

До чого таке перевтілення? Невже Юрій вирішив пограти у війну? Або на нього найшли армійські спогади? А, може, доведеться, як на війні, їсти куліш із залізних мисок, і випивати бойові сто грам? Чи сподобається такий вечір дівчатам? Про це і не тільки Ви дізнаєтесь в програмі «Звана вечеря», в четвер, о 18.10, на каналі СТБ.
«Смак гріха»
(салат з авокадо з тигровою креветкою)

Авокадо – 200 г
Майонез – 30 г
Креветка тигрова – 60 г
Лимон – 60 г
Зелень – 3 г
Спеції – 3 г
Авокадо очищаємо від м'якоті, наповнюємо простір майонезом і вставляємо креветку.
«NO PASARAN»
(телятина з обсмаженою кукурудзою)
Телятина (вирізка) – 250 г
Олейна – 40 г
Кукурудза – 200 г
Коньяк – 5 г
Спеції – 5 г
Кріп – 10 г
Часник – 3 г
Коріандр – 3 г
Суміш перців – 3 г
Помідор – 30 г
Солодкий перець – 30 г
Телятину обсмажуємо на соняшниковій олії до готовності. У жир, що залишився від обжарювання, додаємо небагато зелені й обсмажуємо мариновану кукурудзу з помідорами (розрізаємо помідори на четвертинки). На готове м'ясо викладаємо кукурудзу і помідори, прикрашаємо зеленню.
«Паморочливий запах Джунглів»
(фруктовий солодкий коктейль)
Манго – 100 г
Банан – 60 г
Сік мультивітамінний – 100 г
М'ята – 3 г
Лід


У фінальний день четвірка збереться у співачки Лілу.

Героїня не даремно вирішила прийняти гостей, саме, в останній день. Краще з ними познайомившись, Лілу змогла розподілити учасників програми на відповідні стихії. Цікаво, яка ж стихія і кому дісталася? Дивіться «Звану вечерю» у п'ятницю, о 18.10, на СТБ.
До того ж, не щодня побачиш, як люди шоу-бізнесу перевтілюються у тварин і рослини. Олег – горобець, Юрій – тигр на полюванні, Маша – дерево… і це ще не всі сюрпризи. Хто стане переможцем цього тижня? Хто заслуговує на звання найгостиннішого господаря? Про все це Ви дізнаєтесь в п'ятницю, о 18:00, у програмі «Звана вечеря».
«Мацацо»
(салат із відвареної телятини з грецьким горіхом в тортолетках)

Телятина – 100 г
Горіх – 40 г
Часник – 3 г
Зелень – 5 г
Майонез – 30 г
Сметана – 20 г
Спеції – 4 г
Відварену телятину нарізаємо з маринованою цибулею, при заправці майонезом використовуємо грецький горіх, отриману масу викладаємо в тортолетки. При подачі декоруємо зеленню.
«МБФ»
(бараняча лопатка, запечена з мамалигою і стручковою квасолею)

Бараняча лопатка – 2,5 кг
Цибуля – 150 г
Морква – 150 г
Кукурудзяна каша – 450 г
Сир – 150 г
Стручкова квасоля – 400 г
Помідор – 250 г
Перець солодкий – 150 г
Спеції – 20 г
Сіль
Перець
Вершки – 100 г
Зелень – 50 г
Баранину обмазуємо спеціями, обкладаємо овочами і щільно завертаємо у фольгу. Ставимо в духовку на три години, при температурі 160 градусів. Окремо готуємо гарнір із стручкової квасолі і кукурудзяної каші.
«Пупиришки»
(сорбет з порічки з абрикосами гриль і сиром маскарпоне з бісквітними паличками)
Порічка – 500 г
Цукор – 150 г
Лід
Абрикоси – 500 г
Мед – 100 г
Маскарпоне – 250 г
Бісквіт – 5 шт
М'ята – 5 г
Вершкове масло – 100 г
Абрикоси обсмажуємо на вогні, постійно змащуючи цукровою карамеллю. Сорбет з лісових ягід краще готувати з льодом. При подачі окремо викладаємо сир маскарпоне, поруч абрикоси гриль і сорбет з лісових ягід. Дивіться «Звану вечерю» в новому сезоні! З вами завжди цікаві люди, оригінальні рецепти та безліч вражень!
Дивіться програму «Звана вечеря» з понеділка по п’ятницю, о 18:10, на каналі СТБ.


Вы любите принимать гостей? Вы умеете вкусно готовить? Вы готовы пригласить к себе в гости 4 абсолютно незнакомые вам человека, устроить для них незабываемый праздник? Тогда напишите нам о себе по адресу lisaya.m@stb.ua Возможно, именно вас увидят телезрители в ближайших выпусках проекта «Званый ужин»!

Предыдущие программы «Званый ужин» смотрите здесь
Форум программы «Званый ужин» здесь