PCEtLVN0aWNreSBMZWZ0LS0+DQoNCjxzdHlsZSA+DQouZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzQgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7IHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyBsZWZ0OjA7IH0NCkBtZWRpYShtaW4td2lkdGg6IDEzNDBweCkgeyAuZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzQgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7ICBwb3NpdGlvbjpmaXhlZDsgbGVmdDowO319DQpAbWVkaWEobWluLXdpZHRoOiAxNTAwcHgpIHsgLmV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV80IHsgd2lkdGg6IDI0MHB4OyBoZWlnaHQ6IDYwMHB4OyAgcG9zaXRpb246Zml4ZWQ7IGxlZnQ6MDt9fQ0KQG1lZGlhKG1pbi13aWR0aDogMTYyMHB4KSB7IC5leGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfNCB7IHdpZHRoOiAzMDBweDsgaGVpZ2h0OiA2MDBweDsgIHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyBsZWZ0OjA7fX0NCjwvc3R5bGU+DQoNCjxzY3JpcHQgYXN5bmMgc3JjPSIvL3BhZ2VhZDIuZ29vZ2xlc3luZGljYXRpb24uY29tL3BhZ2VhZC9qcy9hZHNieWdvb2dsZS5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo8IS0tIGV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8zIC0tPg0KDQo8aW5zIGNsYXNzPSJhZHNieWdvb2dsZSBleGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfNCINCiAgICAgc3R5bGU9ImRpc3BsYXk6aW5saW5lLWJsb2NrIg0KICAgICBkYXRhLWFkLWNsaWVudD0iY2EtcHViLTIwNzA4OTAyNTYzMzc3NjUiDQogICAgIGRhdGEtYWQtc2xvdD0iMzkxODM2OTIwMyI+PC9pbnM+DQo8c2NyaXB0Pg0KKGFkc2J5Z29vZ2xlID0gd2luZG93LmFkc2J5Z29vZ2xlfHwgW10pLnB1c2goe30pOw0KPC9zY3JpcHQ+PCEtLVN0aWNreSBSaWdodC0tPg0KDQoNCjxzdHlsZSA+DQouZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7IHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyByaWdodDowOyB9DQpAbWVkaWEobWluLXdpZHRoOiAxMzQwcHgpIHsgLmV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8yIHsgd2lkdGg6IDE2MHB4OyBoZWlnaHQ6IDYwMHB4OyAgcG9zaXRpb246Zml4ZWQ7IHJpZ2h0OjA7fX0NCkBtZWRpYShtaW4td2lkdGg6IDE1MDBweCkgeyAuZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgeyB3aWR0aDogMjQwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7ICBwb3NpdGlvbjpmaXhlZDsgcmlnaHQ6MDt9fQ0KQG1lZGlhKG1pbi13aWR0aDogMTYyMHB4KSB7IC5leGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfMiB7IHdpZHRoOiAzMDBweDsgaGVpZ2h0OiA2MDBweDsgIHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyByaWdodDowO319DQo8L3N0eWxlPg0KPHNjcmlwdCBhc3luYyBzcmM9Ii8vcGFnZWFkMi5nb29nbGVzeW5kaWNhdGlvbi5jb20vcGFnZWFkL2pzL2Fkc2J5Z29vZ2xlLmpzIj48L3NjcmlwdD4NCjwhLS0gZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgLS0+DQo8aW5zIGNsYXNzPSJhZHNieWdvb2dsZSBleGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfMiINCiAgICAgc3R5bGU9ImRpc3BsYXk6aW5saW5lLWJsb2NrIg0KICAgICBkYXRhLWFkLWNsaWVudD0iY2EtcHViLTIwNzA4OTAyNTYzMzc3NjUiDQogICAgIGRhdGEtYWQtc2xvdD0iMzM0MDc0OTY4MyI+PC9pbnM+DQo8c2NyaXB0Pg0KKGFkc2J5Z29vZ2xlID0gd2luZG93LmFkc2J5Z29vZ2xlfHwgW10pLnB1c2goe30pOw0KPC9zY3JpcHQ+
«Звана вечеря» з понеділка по п’ятницю | Телеканал СТБ
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

«Звана вечеря» з понеділка по п’ятницю

Телеканал СТБ

На цьому тижні битву за 5 тисяч гривень та звання найгостиннішого господаря почнуть популярні люди українського шоу і модельного бізнесу. Модель Юрій Богиш, ресторатор Олена Сапунова, продюсер Влад Сотніков, співак Лері Він й телеведуча Марися Горобець.

Марися Горобець, 27 років телеведуча
У минулому Марися професійна модель. Проте цю сферу діяльності не ставить на перший план. Адже моделі, на її думку – не дуже розумні. Пані Горобець наголошує, що є пишучим журналістом та має 2 вищі освіти.
Зараз Марися веде свою програму про красу, чим дуже пишається. Ну і звісно є ведучою багатьох корпоративних вечірок.
Вільний час, якого в неї майже не має Марися намагається проводити з рідними на природі. Адже тих, хто виріс на землі, завжди до неї тягнеться.

Зелена цариця
Юшка з жаб'ячими лапками

Риба – 2.5 кг
Цибуля – 0.5
Морква – 300 г
Перець солодкий – 150 г
Помідори
Лапки жаб'ячі – 250 г
Зелень – 100 г
Лимон – 200 г
Часник – 20 г
Картопля – 500 г
Пшінка – 100 г

Смажимо рибу, але для юшки використовуються лише голови. У киплячу воду кидаємо голови, жаб'ячі лапки, цибулю, спеції для риби за смаком і лимонний сік. Даємо потомиться хвилин 15, після чого додаємо порізану картоплю, помідори, пшінку, видавлюємо часник і дрібно натерту моркву. Після приготування додаємо зелень. Смачного!

Кийлівська Рів'єра
Лінь з шовковицею

Лінь – 2шт
Мука – 30гр
Соняшникова олія
Спеції – 5гр
Шовковиця – 100гр
Малина 100 гр.
Вино – 50гр
Цукор – 30гр
Лимон – 12
Зелень – 10гр
Салат – 10гр

Очищену рибу вивалюємо в муці, спеціях. Смажимо як завжди, ледве приправляючи вином і лимонним соком. Соус для риби складається з ягід. Шовковицю і малину потрібно потомити на чистій сковорідці. Можна додати трішки вина. При подачі смажена риба поливається соусом і прикрашається зеленню.

Ніжне жало
Соти з фруктовими оладками

Мука – 300гр
Кефір – 200гр
Яйця – 4шт
Цукор – 100гр
Соняшникова олія – 40гр
Черешня – 200гр
Полуниця – 200гр
Компот (яблуко, шовковиця, черешня)
З муки, кефіру, яйця і цукру замішуємо тісто як завжди для оладок. У тісто домішуємо черешню і полуницю. Робимо пропорційно оладки і смажимо їх як завжди. При подачі по верх оладок викладаються пропорційно порізані соти. І це все прикрашаємо пелюстками м'яти. Компот ідеально підійде до цього десерту. Його варять з ягід як завжди. Смачного!
Дивіться «Звану вечерю» з понеділка по п’ятницю, о 18:10, на каналі СТБ.


Вы любите принимать гостей? Вы умеете вкусно готовить? Вы готовы пригласить к себе в гости 4 абсолютно незнакомые вам человека, устроить для них незабываемый праздник? Тогда напишите нам о себе по адресу lisaya.m@stb.ua Возможно, именно вас увидят телезрители в ближайших выпусках проекта «Званый ужин»!

Предыдущие программы «Званый ужин» смотрите здесь
Форум программы «Званый ужин» здесь