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
«Звана вечеря» з понеділка по п’ятницю на СТБ. | Телеканал СТБ
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

«Звана вечеря» з понеділка по п’ятницю на СТБ.

Телеканал СТБ

«Звана вечеря» знов за одним столом збирає тих, хто вже витримував це змагання та переміг. П’ятірка переможців зійдеться на кулінарному полі у битві за звання най-найгостиннішого господаря і врешті решт один з них забере грошову винагороду у розмірі – сім тисяч гривень…

І так учасники: творець та новатор Віктор Коновалов, травесті акторка Дана Нешнл, співачка Ольга Юнакова, бойовий маг Юрій Ніколаєв та метросексуал Стас Кулік, який люб’язно погодився замінити 5-го переможця, ведучого спортивних новин Андрія Ковальського, який цього разу не зможе взяти участь у грі.

Фінальну вечерю тижня переможців проведе в себе травесті акторка Дана Нешнл. Гості матимуть нагоду побачити діву в образі Шехерезади, послухати її казки з гостями у головній ролі. Чи піддадуться учасники «магії» екзотичної красуні та чи сподобаються їм страви під назвами «Манна небесна», «Ширше стегна», та «Амфора пристрасті»? Дивіться у п’ятницю на СТБ, о 18.10, в програмі «Звана вечеря»!

Дана Нешнл – Травесті актор, жінка скандал – Дана Нешнл братиме участь в «Званій вечері» вже втретє. Цього разу ми побачимо її в образі «а-ля Шехерізада» та матимемо нагоду послухати її казки та помилуватися її танцюючим тілом.

Манна небесна
Салат з печених баклажанів і лавашем
Баклажан – 100 г
Помідор – 40 г
Огірок – 40 г
Перець солодкий – 40 г
Лаваш – 14
Сметана – 40 г
Часник – 3 г
Зелень – 5 г
Спеції – 2 г
Баклажан запікається на вогні, овочі нарізаємо дрібними кубиками, заправка на основі зелені та сметани.
Спеції: сумах, зафарон.
Лаваш запікаємо, ламаємо и накладаємо зверху салату.

Ширше бедра
Баранина в власному соку з овочами та зеленю
Бараняча м’якоть – 2 кг
Жир баранячий – 250 г
Помідор – 500+1000 г
Огірок – 300 г
Перець солодкий – 300 г
Зелень (кінза, базилік, тараун) – 150 г
Спеції
Лаваш – 1 шт

На дно казана викладаємо жир, зверху баранину, нарізаємо крупними кубиками, зверху помідор на чотири частини та ріпчаста цибуля. При подачі викладаємо на лаваш, змазаний кетчупом з зеленю.
Смачного!

Амфора пристрасті
Фарширований інжир з вишнею
Коньяк – 100 г
Цукор – 100 г
Вишня – 200 г
Інжир – 25 шт (свіжий)
Сметана – 200 г
Пудра – 50 г
Ванілін – 1 г
М’ята
Вишню варимо в коньяку з цукром, робимо в інжирі отвір та заповнюємо його вишнею. Сметана + пудра +ванілін = сметанковий крем розливаємо на тарілку, декоруємо гілочкою м’яти.

Дивіться «Звана вечеря» з понеділка по п’ятницю, о 18:10 на каналі СТБ


Вы любите принимать гостей? Вы умеете вкусно готовить? Вы готовы пригласить к себе в гости 4 абсолютно незнакомые вам человека, устроить для них незабываемый праздник? Тогда напишите нам о себе по адресу lisaya.m@stb.ua Возможно, именно вас увидят телезрители в ближайших выпусках проекта «Званый ужин»!

Предыдущие программы «Званый ужин» смотрите здесь

Форум программы «Званый ужин» здесь