«Звана вечеря» з понеділка по п’ятницю на СТБ.

Телеканал СТБ

«Звана вечеря» знов за одним столом збирає тих, хто вже витримував це змагання та переміг. П’ятірка переможців зійдеться на кулінарному полі у битві за звання най-найгостиннішого господаря і врешті решт один з них забере грошову винагороду у розмірі – сім тисяч гривень…

І так учасники: творець та новатор Віктор Коновалов, травесті акторка Дана Нешнл, співачка Ольга Юнакова, бойовий маг Юрій Ніколаєв та метросексуал Стас Кулік, який люб’язно погодився замінити 5-го переможця, ведучого спортивних новин Андрія Ковальського, який цього разу не зможе взяти участь у грі.

Фінальну вечерю тижня переможців проведе в себе травесті акторка Дана Нешнл. Гості матимуть нагоду побачити діву в образі Шехерезади, послухати її казки з гостями у головній ролі. Чи піддадуться учасники «магії» екзотичної красуні та чи сподобаються їм страви під назвами «Манна небесна», «Ширше стегна», та «Амфора пристрасті»? Дивіться у п’ятницю на СТБ, о 18.10, в програмі «Звана вечеря»!

Дана Нешнл – Травесті актор, жінка скандал – Дана Нешнл братиме участь в «Званій вечері» вже втретє. Цього разу ми побачимо її в образі «а-ля Шехерізада» та матимемо нагоду послухати її казки та помилуватися її танцюючим тілом.

Манна небесна
Салат з печених баклажанів і лавашем
Баклажан – 100 г
Помідор – 40 г
Огірок – 40 г
Перець солодкий – 40 г
Лаваш – 14
Сметана – 40 г
Часник – 3 г
Зелень – 5 г
Спеції – 2 г
Баклажан запікається на вогні, овочі нарізаємо дрібними кубиками, заправка на основі зелені та сметани.
Спеції: сумах, зафарон.
Лаваш запікаємо, ламаємо и накладаємо зверху салату.

Ширше бедра
Баранина в власному соку з овочами та зеленю
Бараняча м’якоть – 2 кг
Жир баранячий – 250 г
Помідор – 500+1000 г
Огірок – 300 г
Перець солодкий – 300 г
Зелень (кінза, базилік, тараун) – 150 г
Спеції
Лаваш – 1 шт

На дно казана викладаємо жир, зверху баранину, нарізаємо крупними кубиками, зверху помідор на чотири частини та ріпчаста цибуля. При подачі викладаємо на лаваш, змазаний кетчупом з зеленю.
Смачного!

Амфора пристрасті
Фарширований інжир з вишнею
Коньяк – 100 г
Цукор – 100 г
Вишня – 200 г
Інжир – 25 шт (свіжий)
Сметана – 200 г
Пудра – 50 г
Ванілін – 1 г
М’ята
Вишню варимо в коньяку з цукром, робимо в інжирі отвір та заповнюємо його вишнею. Сметана + пудра +ванілін = сметанковий крем розливаємо на тарілку, декоруємо гілочкою м’яти.

Дивіться «Звана вечеря» з понеділка по п’ятницю, о 18:10 на каналі СТБ


Вы любите принимать гостей? Вы умеете вкусно готовить? Вы готовы пригласить к себе в гости 4 абсолютно незнакомые вам человека, устроить для них незабываемый праздник? Тогда напишите нам о себе по адресу lisaya.m@stb.ua Возможно, именно вас увидят телезрители в ближайших выпусках проекта «Званый ужин»!

Предыдущие программы «Званый ужин» смотрите здесь

Форум программы «Званый ужин» здесь