«Звана вечеря» з понеділка по п’ятницю, о 18:10, на каналі СТБ

Телеканал СТБ

5 тисяч гривень і перемога у «Званій вечері» не дають спокою відважним та азартним щотижня. Українські зірки – не виключення. Співак Петя Чорний, фотохудожник Олександр Ктиторчук, капітан КВН-команди «ЧП Мінськ» Діма Танкович, модельєр Лілія Літковська та співачка Стереоліза. Вони відклали свої концерти, презентації та зйомки на 5 днів аби позмагатися за перемогу у кулінарному шоу «Звана вечеря». На що здатна фантазія та кулінарні вміння зірок українського шоу-бізнесу, дивіться у «Званій вечері» з 9 по 13 червня!
Стереоліза, 26 років – співачка (солістка гурту «Стереоліза»), телеведуча.Вінні-Пуха, Кролика, П’яточка, Віслючка та Сову замість зірок у звичному образі, можна буде побачити на останній п’ятій вечірці у Каті Стереолізи. Господиня запланувала вечірку у стилі «Вінні-Пух в гостях у Кролика». Кому яка роль дістанеться і хто переможе у Званій вечері на цьому тижні, дивіться 13 червня, у п’ятницю, о 18:10 на каналі СТБ.

«Що зібрав, те і злопав»
Асорті салатів зі свіжою морквою та помідорами черрі
Руккола – 10 г
Салат – 10 г
Лоло-россо – 10 г
Лоло-бьондо – 10 г
Черрі – 60 г
Морква – 40 г
Оливкова олія – 30 г
Лимон – 12
Гірчиця французька – 10 г
Зелень – 5 г
Спеції – 1 г
«Свиня у поті»
Печеня в горщиках з білими грибами і шматочками свинини
Свинина – 150 г
Картопля – 130 г
Білі гриби – 60 г
Цибуля – 30 г
Морква – 20 г
Соняшникова олія – 30 г
Сметана – 40 г
Зелень – 5 г
Спеції – 5 г
Бульйон – 100 г
Специфіка страви у білих грибах і у приготуванні у горщиках.
«А у когось, між іншим, День народження»
Шарлотка з яблуками
Яйця – 5 шт
Цукор – 150 г
Борошно – 150 г
Ваніль – 1г
Яблука – 500 г
Вершкове масло – 40 г
Мед – 200 г
М’ята – 10 г
Окремо збиваємо жовтки, окремо білки. В білки додаємо 4 ложки цукру, в жовток – 1 ложку цукру. До білків обережно вводимо 4 столові ложки борошна і жовтки. Форму змащуємо вершковим маслом і посипаємо борошном. Викладаємо яблука з ваніллю. Зверху заливаємо тістом. Печемо при температурі 180 градусів, 20-25 хвилин.
На основі бісквітного тіста формуємо яблучний пиріг. Подаємо разом із медом та м’ятою.
Дивіться програму «Звана вечеря» з понеділка по п’ятницю, о 18:10, на каналі СТБ.