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
«Звана вечеря» з понеділка по п’ятницю, о 18:10, на каналі СТБ | Телеканал СТБ
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

«Звана вечеря» з понеділка по п’ятницю, о 18:10, на каналі СТБ

Телеканал СТБ

5 тисяч гривень і перемога у «Званій вечері» не дають спокою відважним та азартним щотижня. Українські зірки – не виключення. Співак Петя Чорний, фотохудожник Олександр Ктиторчук, капітан КВН-команди «ЧП Мінськ» Діма Танкович, модельєр Лілія Літковська та співачка Стереоліза. Вони відклали свої концерти, презентації та зйомки на 5 днів аби позмагатися за перемогу у кулінарному шоу «Звана вечеря». На що здатна фантазія та кулінарні вміння зірок українського шоу-бізнесу, дивіться у «Званій вечері» з 9 по 13 червня!
Стереоліза, 26 років – співачка (солістка гурту «Стереоліза»), телеведуча.Вінні-Пуха, Кролика, П’яточка, Віслючка та Сову замість зірок у звичному образі, можна буде побачити на останній п’ятій вечірці у Каті Стереолізи. Господиня запланувала вечірку у стилі «Вінні-Пух в гостях у Кролика». Кому яка роль дістанеться і хто переможе у Званій вечері на цьому тижні, дивіться 13 червня, у п’ятницю, о 18:10 на каналі СТБ.

«Що зібрав, те і злопав»
Асорті салатів зі свіжою морквою та помідорами черрі
Руккола – 10 г
Салат – 10 г
Лоло-россо – 10 г
Лоло-бьондо – 10 г
Черрі – 60 г
Морква – 40 г
Оливкова олія – 30 г
Лимон – 12
Гірчиця французька – 10 г
Зелень – 5 г
Спеції – 1 г
«Свиня у поті»
Печеня в горщиках з білими грибами і шматочками свинини
Свинина – 150 г
Картопля – 130 г
Білі гриби – 60 г
Цибуля – 30 г
Морква – 20 г
Соняшникова олія – 30 г
Сметана – 40 г
Зелень – 5 г
Спеції – 5 г
Бульйон – 100 г
Специфіка страви у білих грибах і у приготуванні у горщиках.
«А у когось, між іншим, День народження»
Шарлотка з яблуками
Яйця – 5 шт
Цукор – 150 г
Борошно – 150 г
Ваніль – 1г
Яблука – 500 г
Вершкове масло – 40 г
Мед – 200 г
М’ята – 10 г
Окремо збиваємо жовтки, окремо білки. В білки додаємо 4 ложки цукру, в жовток – 1 ложку цукру. До білків обережно вводимо 4 столові ложки борошна і жовтки. Форму змащуємо вершковим маслом і посипаємо борошном. Викладаємо яблука з ваніллю. Зверху заливаємо тістом. Печемо при температурі 180 градусів, 20-25 хвилин.
На основі бісквітного тіста формуємо яблучний пиріг. Подаємо разом із медом та м’ятою.
Дивіться програму «Звана вечеря» з понеділка по п’ятницю, о 18:10, на каналі СТБ.