«Звана вечеря» з понеділка по п’ятницю, о 18:10

Телеканал СТБ

Чи вміє варити супи Ірена Карпа? Кому належить серце Олександра Воєвуцького? Що буде, якщо до рук Анни Lee та Семіраміди потраплять каструлі та ножі? І на що здатен Євген Фокін аби перемогти? Про усе це дізнаєтесь з нових програм Звана вечеря з 2 по 6 червня.
На останню фінальну звану вечерю учасники підуть у гості до співака Жені Фокіна.
Особливе ставлення до музики і до сцени у нього ще з дитинства. Адже батько Жені – диригент симфонічного оркестру, мама – концертмейстер, дід – соліст оперного театру, а бабуся – балерина.
Перший сольний альбом Жені Фокіна вийшов ще на початку 90х. Та популярність прийшла після участі у першому українському бойз-бенді «4 королі». Зараз Женя займається виключно сольною творчістю.

Вечіркою у заміському будиночку і стравами приготованими на багатті вирішив здивувати учасників Женя Фокін. Він переконаний, від його рибної юшки і шашликів не встоїть ніхто!
«Глибоководне харчування»
Уха «Барська»
Риба свіжа 3кг
Картопля – 1кг
Цибуля – 200гр
Морква – 200гр
Помідор – 200гр
Зелень – 100гр
Горілка – 100гр
Спеції для риби
Рибу варити на слабкому вогні з овочами, в кінці додається горілка
«Кам’яний вік»
Шашлики в лаваші з овочами
Свинина. – 1.7 кг
Спеції- 20гр
Помідор – 500гр
Огірок – 400гр
Перець солодкий – 400гр
Кінза – 30гр
Укроп – 30гр
Базилік – 30гр
Петрушка – 30гр
Лимон – 200гр
Редис – 200гр
Соль, перець
Майонез – 300гр
«Ностальжи»
Вафельний торт
Вафлі – 1уп
Згущене молоко – 2б
Горіхи-1 50гр
Самовар
Чай
Смачного!
Дивіться на СТБ у програмі «Звана вечеря», 2 червня, о 18.10!