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
«Звана вечеря» з понеділка по п’ятницю, о 18:10 | Телеканал СТБ
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

«Звана вечеря» з понеділка по п’ятницю, о 18:10

Телеканал СТБ

Цього тижня ви матимете змогу познайомитися з тими, з ким, можливо, ви і мали справу, але не так відверто як це вам запропонує Звана вечеря! За звання найгостиннішого господаря тижня та за грошову винагороду у 5 тисяч гривень змагатимуться провідниця Катерина Смовж, дресирувальниця собак Ірина Овсеєва, комендант гуртожитку Галина Петрушина, майстер тату та пірсингу Василь Кухарчук, а п’ятим елементом є креативний іноватор та творець брендів Віктор Коновалов.
Віктор Коновалов, 25 років іноватор, творець брендів

Яблуко від яблуні не далеко падає. Ну хто ще міг з’явитися у сім'ї кандидатів наук? Тільки геній. У 18 років Віктор став наймолодшим керівником Європи. За його словами, він з будь чого може зробити «цукерку».
У п’ятницю на вишукану вечерю учасників запросив іноватор та творець брендів Віктор Коновалов. На що здатна вигадка господаря гості навіть не наважуються уявити, а як воно пройде на справді та чи смачними будуть страви під назвами «Свіжий поцілунок», «Гаряча любов» та «Полум’яна пристрасть»
«Свіжий поцілунок»Сир у виноградному листі
Сир – 120г
Листя виноградне – 5-6шт
Мигдаль стружка – 30г
Зелень – 10г
Олія – 10г
Сир поріжте продовгуватими шматочками та загорніть у листя винограду. Обсмажте все на соняшниковій або оливковій олії. При подачі прикрасьте зеленню та стружкою мигдалі.
Смачного!
«Гаряче кохання»
Кебаб курячий з креветками тигровими та білим соусом
Куряче філе – 180г
Креветки – 100г
Куркума – 2
Майонез – 40г
Сіль, перець
Кетчуп – 30г
Кріп – 10г
Лимон – 12
Зелень – 3гр
масло – 20гр
Шпажки чи шампура
Наріжте невеликими шматочками куряче філе. Виваляйте у суміші майонезу та куркуми. Очистіть креветки та обмокніть їх у кетчупі, обдайте соком лимону. Сіль та перець використовуйте за смаком.
На шпажку почергово одягніть курку та креветку. Викладіть на пательню дайте підсмажитися. А перед тим як зняти страву з вогню облийте її коньяком та підпаліть.
Прикрасьте зеленню, лимоном. Смачного!
«Полум’яна пристрасть»
Самбука
У якості десерту господар подавав самбуку, яку при подачі підпалював. До закуски подав печиво, що готується з листкового тіста, яке посипається розмоченою, мілко натертою цедрою. Поверх розмазується вишневим варенням. Готове тісто з цедрою та варенням ріжеться на будь які шматочки та відправляється до духовки.
Смачного!
Дивіться на СТБ у програмі «Звана вечеря», 23 травня, о 18.10!


Ви любите приймати гостей? Ви вмієте смачно готувати? Ви готові запросити до себе в гості 4 абсолютно незнайомі вам людини і влаштувати для них незабутнє свято? Тоді напишіть нам про себе на адресу lisaya.m@stb.ua Можливо, саме вас побачать телеглядачі в найближчих випусках проекту «Звана вечеря»!


Попередні програми «Звана вечеря»дивіться тут
Форум програми «Звана вечеря» тут