«Звана вечеря» з понеділка по п’ятницю, о 18:10

Телеканал СТБ

Цього тижня ви матимете змогу познайомитися з тими, з ким, можливо, ви і мали справу, але не так відверто як це вам запропонує Звана вечеря! За звання найгостиннішого господаря тижня та за грошову винагороду у 5 тисяч гривень змагатимуться провідниця Катерина Смовж, дресирувальниця собак Ірина Овсеєва, комендант гуртожитку Галина Петрушина, майстер тату та пірсингу Василь Кухарчук, а п’ятим елементом є креативний іноватор та творець брендів Віктор Коновалов.
Віктор Коновалов, 25 років іноватор, творець брендів

Яблуко від яблуні не далеко падає. Ну хто ще міг з’явитися у сім'ї кандидатів наук? Тільки геній. У 18 років Віктор став наймолодшим керівником Європи. За його словами, він з будь чого може зробити «цукерку».
У п’ятницю на вишукану вечерю учасників запросив іноватор та творець брендів Віктор Коновалов. На що здатна вигадка господаря гості навіть не наважуються уявити, а як воно пройде на справді та чи смачними будуть страви під назвами «Свіжий поцілунок», «Гаряча любов» та «Полум’яна пристрасть»
«Свіжий поцілунок»Сир у виноградному листі
Сир – 120г
Листя виноградне – 5-6шт
Мигдаль стружка – 30г
Зелень – 10г
Олія – 10г
Сир поріжте продовгуватими шматочками та загорніть у листя винограду. Обсмажте все на соняшниковій або оливковій олії. При подачі прикрасьте зеленню та стружкою мигдалі.
Смачного!
«Гаряче кохання»
Кебаб курячий з креветками тигровими та білим соусом
Куряче філе – 180г
Креветки – 100г
Куркума – 2
Майонез – 40г
Сіль, перець
Кетчуп – 30г
Кріп – 10г
Лимон – 12
Зелень – 3гр
масло – 20гр
Шпажки чи шампура
Наріжте невеликими шматочками куряче філе. Виваляйте у суміші майонезу та куркуми. Очистіть креветки та обмокніть їх у кетчупі, обдайте соком лимону. Сіль та перець використовуйте за смаком.
На шпажку почергово одягніть курку та креветку. Викладіть на пательню дайте підсмажитися. А перед тим як зняти страву з вогню облийте її коньяком та підпаліть.
Прикрасьте зеленню, лимоном. Смачного!
«Полум’яна пристрасть»
Самбука
У якості десерту господар подавав самбуку, яку при подачі підпалював. До закуски подав печиво, що готується з листкового тіста, яке посипається розмоченою, мілко натертою цедрою. Поверх розмазується вишневим варенням. Готове тісто з цедрою та варенням ріжеться на будь які шматочки та відправляється до духовки.
Смачного!
Дивіться на СТБ у програмі «Звана вечеря», 23 травня, о 18.10!


Ви любите приймати гостей? Ви вмієте смачно готувати? Ви готові запросити до себе в гості 4 абсолютно незнайомі вам людини і влаштувати для них незабутнє свято? Тоді напишіть нам про себе на адресу lisaya.m@stb.ua Можливо, саме вас побачать телеглядачі в найближчих випусках проекту «Звана вечеря»!


Попередні програми «Звана вечеря»дивіться тут
Форум програми «Звана вечеря» тут