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
«Звана вечеря. Сніданок римлянина» | Телеканал СТБ
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

«Звана вечеря. Сніданок римлянина»

Телеканал СТБ

Цього тижня кулінарну майстерність продемонструють люди цікавих і рідкісних професій. Лікар альтернативної медицини, травесті-актор, сомельє, дизайнер взуття та актриса театру ляльок. А от чиїх умінь та досвіду вистачить для перемоги та на які неординарні вчинки зважаться учасники для того, щоб стати першим, дивіться цього тижня у «Званій вечері»!

Фінальна вечеря цього тижня пройде під патронатом професійного сомельє Віталія. Все своє життя він присвятив енології – науці про вино. Це сформувало його смакові вподобання та тягу до високої якості. Віталій скрупульозно вибирає геть усе, починаючи від шкарпеток і завершуючи автомобілем. Він обіцяє здивувати не лише кулінарними шедеврами італійської кухні під назвою «Сніданок римлянина», «Альпійські канікули» та «Коза Ностра», а й провести глобальну дегустацію різних сортів вина.

Можливо, Віталій вважає, що, підвищуючи градус в організмі гостей, він підвищить і свої оцінки? Подивимося, чи вдасться це йому у п’ятницю, 11 квітня, о 18:10 на СТБ.


Салат «Сніданок римлянина»

Помідори черрі червоні й жовті – 60 г
Васильок – 2 г
Оливки – 30 г
Маслини – 30 г
Перепелині яйця – 3 шт.
Моцарела – 50 г
Бальзамічний оцет – 10 г
Оливкова олія – 3 г

Грінки італійського хліба «чіабата»

Усі інгредієнти нарізаємо середніми шматочками. Перепелині яйця відварюємо й ділимо навпіл. Викладаємо шарами й заправляємо бальзамічним оцтом і оливковою олією.

Паста з білими грибами «Альпійські канікули»

Спагеті – 80 г
Гриби морожені – 80 г
Цибуля – 40 г
Оливкова олія – 30 г
Вершки – 60 г
Пармезан – 10 г
Зелень – 2 г

Нарізаємо свіжозаморожені гриби й обсмажуємо їх на соняшниковій олії. Окремо обсмажуємо цибулю, і тільки після цього змішуємо ці інгредієнти, додаючи туди вершки. Відварюємо макарони, після чого змішуємо із заправкою. Прикрашаємо тертим пармезаном і зеленню. Сіль, перець – за смаком.

Морозиво в білому перці «Коза Ностра»

Морозиво – 150 г
Білий перець – 1 г
Волошка -1 г
Імбир – 1 г
М'ята -1 г
Ананас консервований – 60 г

Чистимо імбир і натираємо його на терці. Сюди додаємо дрібно нарізану м'яту, волошку, 2 ст. ложки цукру та 100 г води. Отриману масу добре смажимо 5-7 хвилин, даємо охолонути й пропускаємо все через блендер, щоб маса вийшла однорідною. Додаємо білий мелений перець і морозиво. Ретельно перемішуємо й охолоджуємо. Перед подаванням отримане морозиво викладаємо на кружечок консервованого ананаса.

Смачного!

Повторення 14 квітня о 07:05 на СТБ.