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
«Звана вечеря. Салат «Мералікундія» | Телеканал СТБ
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

«Звана вечеря. Салат «Мералікундія»

Телеканал СТБ

Цього тижня кулінарну майстерність продемонструють люди цікавих і рідкісних професій. Лікар альтернативної медицини, травесті-актор, сомельє, дизайнер взуття та актриса театру ляльок. А от чиїх умінь та досвіду вистачить для перемоги та на які неординарні вчинки зважаться учасники для того, щоб стати першим, дивіться цього тижня у «Званій вечері»!

У середу учасники проведуть званій вечір у театрі ляльок під командуванням акторки Ольги. Більшу частину свого життя Ольга віддала ляльковим театрам. Вона прийшла на сцену ще студенткою, де зауважили її акторський талант та прийняли у трупу. Тут, у театральних кулуарах, вона і кохання своє знайшла. І тепер разом із чоловіком-актором виховує двох дочок. Вона спробує повернути учасників у дитинство разом зі своїми підопічними ляльками.

А пригощатиме Ольга стравами під назвами «Мералікундія», «Шапка Кіліманджаро» та «Фарарат». Дивіться казкову «Звану вечерю» у середу, 9 квітня, о 18:10 на СТБ.

Салат зі свіжого ананаса «Мералікундія»
Ананас – 1 вел.
Біла цибуля – 80 г
Крабові палички – 300 г
Банан – 250 г
Кукурудза – 200 г
Куряче філе – 400 г
Майонез – 200 г
Зелень – 2 г
Білий перець
Помідори
Ріжемо ананас навпіл. Видаляємо м'якоть, котру нарізаємо для подальшого використання як начинку до салату. Для салату вистачить м'якоті половини фрукта. Решту інгредієнтів дрібно нарізаємо, змішуємо з ананасом і додаємо перець за смаком. Заправляємо майонезом. Викладаємо отриману масу в ананасові кошики, прикрашаємо зеленню й кружечками помідора.
Чинахі «Шапка Кіліманджаро»
Свинина – 1250 г
Картопля – 1100 г
Квасоля – 250 г
Цибуля – 150 г
Морква – 80 г
Часник – 40 г
Спеції – 15 г
Зелень – 30 г
Тісто дріжджове – 0,5 кг
Борошно – 0,5 кг
1,5 ст. л. олії
2,5 ч. л. сухих дріжджів
1 ст. л. цукру
1 ч. л. солі
Вода – 240 мл
Обсмажуємо окремо шматочки м'яса, відварюємо квасолю. Пасеруємо нарізану моркву й цибулю. Ці інгредієнти складаються в горщик, куди додаємо й нарізану шматочками сиру картоплю, зелень, зубчик часнику та спеції. Потім робимо кришечку з тіста, закупорюємо горщик і відправляємо в духовку на 30 хвилин. Тісто замішується з води, олії, сухих дріжджів, цукру, солі.
Фруктовий фреш із льодом «Фарарат»

Яблуко – 0,5 кг
Банан – 0,5 кг
Апельсин – 0,5 кг
Лід
Усі інгредієнти подрібнюються та змішуються до однорідної маси в блендері разом із льодом.
Смачного!
Попередні програми «Звана вечеря»дивіться тут
Форум програми «Звана вечеря» тут
Повторення 10 квітня о 07:05 на СТБ.