«Звана вечеря. Бухта щастя»

Телеканал СТБ

Цього тижня кулінарну майстерність продемонструють люди цікавих і рідкісних професій. Лікар альтернативної медицини, травесті-актор, сомельє, дизайнер взуття та актриса театру ляльок. А от чиїх умінь та досвіду вистачить для перемоги та на які неординарні вчинки зважаться учасники для того, щоб стати першим, дивіться цього тижня у «Званій вечері»!

У вівторок учасники зберуться в гостях у дизайнера Тетяни Волстан. Тетяна все своє життя займалася пошиттям одягу та взуття. Разом із третім чоловіком має свій вельми вдалий бізнес. І як відомо, успішні люди мають залізний характер, це стосується і Тетяни. Якщо їй щось не сподобається – стережись. Тож інші учасники мають шанс це перевірити.

Зважаючи на все, вона хоче перемогти більше, ніж лікар альтернативної медицини, адже своїм гостям господиня планує приготувати те, що слід пережовувати, а не пити.

А пережовувати доведеться страви під назвами «Підняти вітрила», «Усі на камбуз» та «Бухту щастя» у вівторок, 8 квітня, о 18.10 на СТБ.

Салат «Підняти вітрила»

Редиччо капуста – 10 г
Фета сир – 30 г
Грейпфрут чищений – 200 г
Черрі – 70 г
Кедрові горіхи – 100 г
Авокадо – 70 г
Сік 1 лимона
Оливкова олія – 30 г
Мед – 10 г
Гірчиця – 5 г

Усі інгредієнти дрібно нарізати й викласти в салатницю. Листочків капусти редиччо слід узяти 3-4 шт., бо вона має гіркуватий смак. Як заправку використовуємо оливкову олію, мед і гірчицю з додаванням лимонного соку.

Риба-гриль «Усі на камбуз»

Лосось – 250 г
Васильок – 10 г
Цибуля – 3 шт.
Спеції для риби – 20 г
Лимон 12
Перець солодкий – 70 г
Квасоля стручкова – 50 г
Вершкове масло – 30 г
«Олейна» – 30 г
Зелень – 2г
Рис – 30 г

Готуємо маринад із цибулі, нарізаної кружечками, василька, спецій для риби й соку лимона. Туди відправляємо рибу й маринуємо 30-60 хвилин. Викладаємо на гриль і тримаємо до готовності. Там таки готуємо овочі: квасолю й перець, порізаний навпіл і очищений. Відварюємо рис і усе вище приготовлене красиво розкладаємо на великій тарілці.

Фрукти із шоколадним мусом «Бухта щастя»

Змішуємо шоколадний мус і свіже молоко в блендері хвилин 10. Цю масу заливаємо в чашечки й відправляємо в холодильник. Перед подаванням прикрашаємо фруктами – бананами, ківі, яблуками.

Смачного!

Повторення 9 квітня о 07:05 на СТБ.