«Звана вечеря. Яловиче серце із грушею»

Телеканал СТБ

У програмі «Звана вечеря» й далі зустрічаються та змагаються за нагороду нові цікаві учасники. Цього разу за одним столом зберуться представники різних професій, які спробують створити неперевершені кулінарні шедеври лише за три години. Найкращий учасник здобуде звання найгостиннішого хазяїна країни. Хто ж ним стане? Ділова жінка Ольга, мистецтвознавець Марина, юрист Артем, художник Ігор чи студент Ерхан?

У четвер колишній військовий, а нині художник боді-арту Ігор згадає разом зі своїми гостями військове минуле. Учасники вечерятимуть у гвинтокрилі. Ігор як справжній чоловік вирішив провести вечір по-чоловічому, тим паче що в прекрасної половини п'ятірки теж сильний загартований характер.

Ігор приготує салат із курячих сердець із томатами «Мрія пілота», яловиче серце із грушею та рисові пончики з кокосом «Райська насолода».

Яловиче серце із грушею
Серце – 1 шт.
Груша – 60 г
Спеції – 5 г
Олія соняшникова – 30 г
Картопля – 120 г
Вершкове масло – 30 г
Молоко – 30 г
Цукор – 30 г
Яблучний сік – 50 г
Зафарон – 2 г
Лимон – 12
Зелень – 2 г
Приготування: варене яловиче серце ріжемо скибочками. Жовту грушу очищаємо від кісточок і теж нарізаємо тонкими скибочками. На розігріте вершкове масло викладаємо серце, коли воно трошки просмажиться, додаємо грушу та спеції. Коли груші стануть м'якими, страва готова. На гарнір подаємо картоплю-пюре.
Смачного!
Дивіться «Звану вечерю. Яловиче серце із грушею» у четвер, 27 березня, о 18:10 на СТБ.
Попередні програми «Звана вечеря»дивіться тут
Форум програми «Звана вечеря» тут
Повторення 28 березня о 07:05 на СТБ.