«Звана вечеря. Дикий Ангус»

Телеканал СТБ

У програмі «Звана вечеря» й далі зустрічаються та змагаються за нагороду нові цікаві учасники. Цього разу за одним столом зберуться представники різних професій, які спробують створити неперевершені кулінарні шедеври лише за три години. Найкращий учасник здобуде звання найгостиннішого хазяїна країни. Хто ж ним стане? Ділова жінка Ольга, мистецтвознавець Марина, юрист Артем, художник Ігор чи студент Ерхан?

У середу гості запрошені в салон веселого ковбоя. Мабуть, життя юристів не дуже веселе й насичене подіями, тож Артем вирішив улаштувати справжню ковбойську вечірку… з кактусами, віскі й, певна річ, стріляниною. Залишається сподіватися, що гості із задоволенням вирушать у подорож Диким Заходом.

Своїх гостей Артем почастує теплим салатом з бекону та спаржі «ЛонгДжонс», слойками із фруктами «Паломіно» і м'ясом із овочами «Дикий Ангус».
М'ясо з овочами «Дикий Ангус»
Яловичина (стейк) 1 кг
Картопля 1 кг
Спаржа 150 г
Кукурудза 150 г
Горошок 150 г
Червоне вино 100 мл
Кетчуп 50 мл
Зелень
Олія
Спеції для м'яса
Приготування: м'ясо, посоливши й поперчивши, смажимо до готовності на олії. Спаржу, кукурудзу й горошок теж присмажуємо на олії. Картоплю, нарізавши скибочками, солимо й запікаємо в духовці зі шкіркою.
Готове м'ясо, поливши соусом, викладаємо на тарілку разом із овочами. Для соусу потрібно змішати томатний кетчуп і червоне вино, трошки підігріти його на малому вогні.
Смачного!
Дивіться «Звану вечерю. Дикий Ангус» у середу, 26 березня, о 18:10 на СТБ.
Попередні програми «Звана вечеря»дивіться тут
Форум програми «Звана вечеря» тут
Повторення 27 березня о 07:05 на СТБ.