«Звана вечеря. Птах щастя»

Телеканал СТБ

У програмі «Звана вечеря» й далі зустрічаються та змагаються за нагороду нові цікаві учасники. Цього разу за одним столом зберуться представники різних професій, які спробують створити неперевершені кулінарні шедеври лише за три години. Найкращий учасник здобуде звання найгостиннішого хазяїна країни. Хто ж ним стане? Ділова жінка Ольга, мистецтвознавець Марина, юрист Артем, художник Ігор чи студент Ерхан?

У вівторок гості підуть вечеряти в Національний художній музей до Марини. На аперитив – екскурсія музеєм, ну а на головне – швидкі в приготуванні страви. Незважаючи на те, що в Марини практично немає часу куховарити, іноді вона тішить свою родину простими, однак дуже смачними стравами. Цей досвід допоможе їй прийняти своїх гостей «на відмінно».

Копчена куряча грудинка з овочами «Птах щастя»
Куряча грудинка (копчена) – 170 г
Помідори – 100 г
Консервовані цукіні – 60 г
Оцет – 10 г
Перець чорний – 1 г
Салат – 20 г
Оливкова олія – 30 г
Зелень – 2 г
Приготування: тонкими скибочками нарізаємо курячу грудинку, кружечками – томати й консервовані цукіні. На листя салату на середину викладаємо курячу грудинку, навколо м'яса кладемо томати й консервовані цукіні. Прикрашаємо лимоном і оливками.
Смачного!
Дивіться «Звану вечерю. Птах щастя» у вівторок, 25 березня, о 18:10 на СТБ.
Попередні програми «Звана вечеря»дивіться тут
Форум програми «Звана вечеря» тут
Повторення 26 березня о 07:05 на СТБ.