«Звана вечеря. Салат «Гальвес»

Телеканал СТБ

У програмі «Звана вечеря» й далі зустрічаються та змагаються за нагороду нові цікаві учасники. Цього разу за одним столом зберуться представники різних професій, які спробують створити неперевершені кулінарні шедеври лише за три години. Найкращий учасник здобуде звання найгостиннішого хазяїна країни. Хто ж ним стане? Ділова жінка Ольга, мистецтвознавець Марина, юрист Артем, художник Ігор чи студент Ерхан?

У понеділок кулінарний марафон почне молода й амбіційна бізнесвумен Ольга. Вона не бачить перешкод на своєму шляху й завжди домагається запланованого. У свої 23 – власниця приватної школи англійської мови й директорка невеликої фірми, що займається продажем нерухомості. Незабаром Ольга планує видавати глянсовий журнал для чоловіків. Уважає, що сильна стать їй набагато ближча за слабку.

Вечірку Ольга вирішила присвятити сильним і успішним людям. Вона сподівається, що її гості виявляться саме такими. А ті своєю чергою з нетерпінням очікують зустрічі, щоб нарешті познайомиться. Ольга частуватиме своїх гостей салатом «Гальвес», акулою із бланшованими помідорами й пінним соусом «Акула бізнесу» та солодким омлетом із морозивом «М'яка тактика».
Салат із кальмарами й гірчичною заправкою «Гальвес»
Кальмар – 120 г
Перець солодкий – 40 г
Виноград – 50 г
Черрі – 100 г
Майонез – 40 г
Гірчиця – 10 г
Лимон – 12
Зелень – 2 г
Листя салату
Приготування: вареного кальмара (кинути в киплячу воду, порахувати до п'яти й можна виймати) ріжемо кільцями, перець солодкий – півкільцями, черрі й виноград – навпіл. Для соусу змішуємо майонез, гірчицю, сік лимона й дрібно нарізану зелень. Змішуємо салат і заливаємо соусом прямо перед подаванням.
Смачного!
Дивіться «Звану вечерю. Салат «Гальвес» у понеділок, 24 березня, о 18:10 на СТБ.
Попередні програми «Звана вечеря»дивіться тут
Форум програми «Звана вечеря» тут
Повторення 25 березня о 07:05 на СТБ.