«Їмо вдома. Гірчичний сандвіч»

Телеканал СТБ

Юлія обожнює куховарити! Першу свою страву Юля приготувала в шість років — вона змішала відразу всі продукти, які були названі в рецепті, і спекла торт для мами. Вийшла малоїстівна цеглинка, однак мама Юлі запевняла, що торт смачний. Юлія дуже вдячна батькам за те, що вони не вилаяли дочку за зіпсовані продукти, адже тоді б у неї зникло бажання куховарити. Сьогодні Юля дуже любить пригощати гостей і вигадувати нові страви — прості, швидкі та дуже смачні!

Дивіться «Їмо вдома. Гірчичний сандвіч» у понеділок, 24 березня, об 11:45 на СТБ.


Найкращі рецепти від Юлії Висоцької!

Гірчичний сандвіч

Необхідні продукти: хліб чіабата, 2 яловичих біфштекси завтовшки 2 см (приблизно 350 г), 1 пучок листового салату, сир "Пармезан" (нарізати тонкими скибочками), 2 ст. ложки діжонської гірчиці, оливкова олія, сіль, перець-горошок, кілька листочків розмарину, 2 ст. ложки лимонного соку

Натерти м'ясо сіллю й покласти його в прозорий поліетиленовий пакет разом із перцем і розмарином. Відбити м'ясо качалкою. Смажити м'ясо на сковороді-гриль 5-6 хвилин, перевернувши один раз. Полити біфштекс кількома краплями оливкової олії та лимонного соку. Розрізати хліб горизонтально навпіл. Намазати його нижню частину гірчицею. Покласти на хліб шарами листя салату, м'ясо, сир.

Сливовий пиріг

Необхідні продукти: 5-20 слив, 150 г вершкового масла, ѕ склянки цукру, 3 яйця, 1 Ѕ склянки фундука (подрібнити), 1 Ѕ борошна, Ѕ чайної ложки розпушувача

Сливи нарізати великими шматками, масло збити із цукром, увести по одного яйця, додати сливи, горіхи, борошно, розпушувач, змастити форму вершковим маслом, викласти на форму тісто. Випікати 40-45 хвилин.

Грибний суп

Необхідні продукти: гриби – 500 г, 4 ложки оливкової олії, 2 ложки вершкового масла, цибуля, сіль, перець

Обсмажити лук на оливковій олії та вершковому маслі. Додати гриби, посолити й поперчити. Смажити гриби 10-15 хвилин до золотавого кольору.

Нарізати великими шматками картоплю й моркву. Залити їх кип'яченою водою, додати гриби й ще хвилин зо 20 варити на малому вогні, попередньо посоливши.

Біфштекс із білих грибів

Необхідні продукти: білі гриби – 400 г, бекон, оливкова олія, розмарин, 6 зубчиків часнику

Розрізати кожний гриб уздовж навпіл, кожну половину ще раз розрізати уздовж. Смажити гриби на оливковій олії із часником і беконом кілька хвилин, попередньо посоливши. Коли гриби з обох боків набудуть золотавого кольору, додайте кілька листочків розмарину.

http://www.edimdoma.ru/