«Звана вечеря. Фарширований сом»

Телеканал СТБ

Цього тижня найсильніші учасники «Званої вечері» зберуться знову, аби довести свою гостинність і нагодувати гостей кулінарними шедеврами. Колись їх уже визнали найкращими, та на цьому вони не зупинилися. Отже, з нами знову метросексуал Стас, хостес-адміністратор Тетяна, шеф-кухар Сергій, фотомодель Марина та пластичний хірург Максим.

Максим фінального дня запросив гостей на палубу підводного човна. Кожного з учасників він прийме на борт корабля тільки після підписання контракту до нього на роботу. Як викручуватимуться герої із цього становища? До яких країн піде підводний човен? І кого виберуть штурманом на кораблі?
Про це й багато чого іншого ви дізнаєтеся, якщо подивитеся «Звану вечерю» у п'ятницю, 21 березня, о 18:10 на СТБ.
Фарширований сом «На дні»
Сом – 1 шт. (1,6 кг)
Фарш – 400 г
Спеції – 8 г
Лимон – 2 шт.
Квасоля стручкова – 40 г
Морква – 40 г
Яйця – 5 шт.
Зелень – 5 г
Кава – 20 г
Цибуля зелена – 5 г
Гранат – 1 шт.
Цибуля ріпчаста – 100 г
Приготування: ліпше розібрати сома з живота, видаливши спинний хребет, робимо «подушку» з м'ясного фаршу з овочами та яйцями, ретельно все вибиваємо, приготовлений фарш укладаємо в сома й перевертаємо на живіт, скріплюємо дерев'яними шпажками. Запікаємо сома в духовці з водою 1-1,5 години, подавати ліпше зі свіжим лимонним соком.
Смачного!
Попередні програми «Звана вечеря»дивіться тут
Форум програми «Звана вечеря» тут
Повторення 24 березня о 07:05 на СТБ.
У п’ятницю, 21 березня, о 15:00 на форумі СТБ – он-лайн спілкування з ведучим програми «Звана вечеря» В'ячеславом Василюком . Питання можете ставити тут!