«Звана вечеря. «Кускораки»

Телеканал СТБ

На СТБ – тиждень моди! Свої кулінарні здібності цього тижня демонструватимуть відомі й перспективні дизайнери, серед яких – Наталя Каменська, Едуард Насиров, Олексій Залевський, організатор конкурсу краси «Міс Європа» Валід Арфуш і президент модельного агентства Наталя Надточей.
Наталя Надточей пообіцяла четвірці влаштувати їм у четвер східний вечір. Гості впевнені, що Наталя вразить їх своєю вродою, а от щодо кулінарних здібностей королеви Харкова вони мають сумніви. Наталя Надточей закінчила медичний інститут і про кар'єру моделі навіть не мріяла. Однак виграла конкурс краси в рідному місті – стала Королевою Харкова.
Дивіться королівську вечерю в четвер о 18:10 на каналі СТБ.

Головна страва «Кускораки» (кус-кус із куркою та свіжими овочами)
Курка – 180 г
Кус-кус – 80 г
Помідори черрі – 50 г
Солодкий перець – 50 г
Зелень – 2 г
Вершкове масло – 40 г
Соняшникова олія – 30 г
Спеції каррі – 2 г
Обсмажуємо ріпчасту цибулю, туди додаємо курку, смажимо до готовності, додаємо солодкий перець каррі. Знімаємо з вогню, додаємо кус-кус і курячий бульйон (співвідношення: 1 кг кус-кусу – 800 г бульйону). Перед подаванням декоруємо помідорами черрі.
Попередні програми «Звана вечеря»дивіться тут
Форум програми «Звана вечеря» тут
Повторення 14 березня о 07:05 на СТБ.
Бажаєш, щоб твоя улюблена програма «Званий ужин» отримала нагороду «Телезірка»? Проголосуй за неї на сайті www.telezvezda.org


У п’ятницю, 14 березня, о 15:00 на форумі СТБ – он-лайн спілкування з ведучим програми «Звана вечеря» Олегом Дмитрієвим. Питання можете ставити тут!