«Звана вечеря. Рис «Делі»

Телеканал СТБ

Цього тижня «Звана вечеря» присвячена Тижневі української моди. За звання найгостиннішого господаря змагатимуться винятково творчі й відомі люди світу моди – дизайнери Олександр Залевський, Наталія Каменська й Едуард Насиров, організатор конкурсу краси Валід Арфуш і президент модельного агентства Наталія Надточей.
Першою цього тижня гостей приймала модель і дизайнер Наталя Каменська. Наталя пригощала своїх гостей стравами італійської кухні, а як розвагу учасникам запропонували намалювати один одного.

У вівторок учасників програми запросить до себе Едуард. У дитинстві Едик мріяв стати гінекологом, тому хотів поступити тільки в медичний інститут. Однак нещасна любов (у 15 років) вплинула на його подальший вибір. Едик чекав, поки кохана його зауважить, але цього так і не сталося. Тоді він і вирішив, що стане дизайнером, щоб виділятися з натовпу. Едуард – вегетаріанець, тому гості вже наперед знають, що м'яса на столі вони не побачать. Що ж придумає для них молодий дизайнер? Чи не залишаться гості голодними? Про це ви дізнаєтесь у вівторок, 11 березня, о 18.10 на каналі СТБ.

Рис по-вегетаріанському «Делі»
Рис «Басматі» – 80 г
Шпинат – 60 г
Горіхи кеш’ю – 10 г
Морква – 20 г
Часник – 5 г
Коріандр – 1 штука
Оливкова олія – 30 г
Цибуля ріпчаста – 20 г
Цибулю ріпчасту обсмажуємо на оливковій олії з морквою, додаємо часник. Рис «басматі» випарюємо із цибулею й морквою, додаємо горіхи кеш’ю, коріандр і шпинат, тримаємо 5,6 хвилин.

Дивіться «Звану вечерю» у вівторок, 11 березня, о 18:10 на СТБ.
Попередні програми «Звана вечеря»дивіться тут
Форум програми «Звана вечеря» тут
Повторення 12 березня о 07:05 на СТБ.
Бажаєш, щоб твоя улюблена програма «Званий ужин» отримала нагороду «Телезірка»? Проголосуй за неї на сайті www.telezvezda.org