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
«Звана вечеря. Вишнева запіканка «Corporis faces» | Телеканал СТБ
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

«Звана вечеря. Вишнева запіканка «Corporis faces»

Телеканал СТБ

Цей тиждень «Званої вечері» особливий, бо незабаром 8 Березня, і спеціально до цього свята програму вестимуть найяскравіші зірки каналу. А зустрінуться вони з менеджером-стратегом, виконавицею індійських танців, менеджером із зовнішньоекономічної діяльності, пластичним хірургом і пікапером. Хто з них переможе, поки що невідомо, та хай там хто це буде, він має можливість як приз одержати романтичну вечерю на двох у розкішному ресторані в день жінок від телеканалу СТБ.
У четвер в учасників «Званої вечері» є можливість побачити побут і покуштувати кулінарні шедеври бізнесмена, актора, моделі й за сумісництвом запеклого парубка Бориса. Серцеїд і вічно серцем молодий, Борис у свої 44 досі парубкує. І це вже навіть не переконання, а триб життя. Він із легкістю сам собі сама: і сорочку випрасує, і вечерю приготує, і манікюр зробить. Займається бізнесом, різним. Він менеджер, організатор, актор, модель, журналіст і фотограф. Борис дуже багатогранна людина або просто вміє добре грати. Своїм гостям він запропонує страви під назвами: «Втеча червоної шапочки», «Не чіпай єдинорога» і «Corporis faces».
А от чи виявляться вони їстівними, дивіться «Звану вечерю» у четвер, 6 березня, о 18.10 на СТБ.

Грибний суп «Втеча червоної шапочки»
Гриби печериці – 70 г
Соняшникова олія – 20 г
Цибуля ріпчаста – 30 г
Вершки 30% 50 г
Молоко 70 г
Кубик – 1/3
Сьомга – 20 г
Кріп – 1 г
На соняшниковій олії обсмажуємо лук соломкою, хвилини 2, додаємо нарізані гриби. Коли гриби поміняють колір, додаємо молоко, а через 5 хвилин після цього – вершки. Приправу до супу. Перед подаванням зверху викладаємо нарізану кубиками рибу, прикрашаємо кропом.
Філе лосося зі шпинатом «Не чіпай єдинорога»
Лосось 230 г
Шпинат 30 г
Вершки 30% – 60 г
Приправа для риби – 2 г
Вершкове масло 20 г
Лимон половинка
Петрушка 1 г
Кріп – 1 г
Креветки – 50 г
Вино біле 30 г
Рибу вмочаємо в спеції та смажимо на сковорідці, додаємо креветки, трошки вина, вершків і лимонного соку. Сіль і перець додаємо за смаком. Як гарнір подаємо заморожений шпинат із вершками та дрібкою солі.
Вишнева запіканка «Corporis faces»
Вишня 1 кг
Букла 1-2 шт.
Молоко 0,5 л
Яйця 10 шт.
Ванільна пудра – 50 г
Ванілін 2 г
М'ята 1 г
Цукор 150 г
М’який сир 150 г
Замочуємо булку без скоринки в молоці. Відокремлюємо білки від жовтків. Сир змішуємо з булочкою, додаємо цукор і ваніль, збиті жовтки й вишні. Збитий білок додається останнім. Сирну масу відправляємо у форму, натерту вершковим маслом, – і в духовку на 20 хвилин. Після приготування прикрашаємо цукровою пудрою й м'ятою.
Смачного!
Попередні програми «Звана вечеря»дивіться тут
Форум програми «Звана вечеря» тут
Повторення 7 березня о 07:05 на СТБ.
Бажаєш, щоб твоя улюблена програма «Званий ужин» отримала нагороду «Телезірка»?
Проголосуй за неї на сайті www.telezvezda.org