«Звана вечеря. Яблучні кільця в клярі «Результат зваблювання»

Телеканал СТБ

Цей тиждень «Званої вечері» особливий, бо незабаром 8 Березня, і спеціально до цього свята програму вестимуть найяскравіші зірки каналу. А зустрінуться вони з менеджером-стратегом, виконавицею індійських танців, менеджером із зовнішньоекономічної діяльності, пластичним хірургом і пікапером. Хто з них переможе, поки що невідомо, та хай там хто це буде, він має можливість як приз одержати романтичну вечерю на двох у розкішному ресторані в день жінок від телеканалу СТБ.
У середу зачарувати публіку спробує людина вільних поглядів пікапер Андрій Коваль. Про цю людину говорити можна багато, однак найпоказовіше в ньому – його професія. Андрій практик і теоретик у делікатній науці зваблювання жінок. Щоб ліпше розуміти, пікапер – людина, котра полює на жінок. І нехай би сам, та він ще й навчає цьому інших. Для всіх залишається загадкою, чому саме, із аморальними даними, він може навчити своїх послідовників, але чоловіки до нього на уроки ходять. Мабуть, більшість сучасних леді клюють на «поганих» хлопчиків. Як у нього з дамами, історія мовчить, а як у нього із кулінарією – судіть самі. Отже, страви, якими він пригощатиме своїх гостей, називаються «Запах жінки», «Кінестетичний якір», а на десерт – «Результат зваблювання».
А як оцінять його здібності гості, дивіться в середу, 5 березня, о 18:10 у програмі «Звана вечеря» на СТБ.

Конвертики з копченим лососем і рисовим салатом «Запах жінки»
Дикий рис 40 г
Лосось 70 г
Майонез 40 г
Ківі 50 г
Салат 10 г
Відварюємо рис. Сир «Фета» ріжемо кубиками. Змішуємо рис і сир разом із майонезом.
На тарілочку викладаємо листя салату. У центрі розміщаємо пластинку ківі. Поверх хрест-навхрест викладаємо лосось, потім кладемо рисову суміш, кінці лосося загортаємо конвертиком. Прикрашаємо помідорчиками чері.
Курка з мигдалем і персиком «Кінестетичний якір»
Курка 180 г
Мигдаль 30 г
Персик консервований 60 г
Борошно 20 г
Спеції 2 г
Куркума 1 г
Сіль, перець
Соняшникова олія 30 г
Сік персиковий – 60 г
Лимонний сік 1/2
Зелень 2 г
Розбираємо курку на середні шматочки, солимо й перчимо, обвалюємо в борошні та спеціях. Смажимо на олії з додаванням персикового соку. Додаємо туди таки шматочки консервованих персиків і лимонний сік. Перед подаванням прикрашаємо зеленню й мигдальною стружкою.
Яблучні кільця в клярі «Результат зваблювання»
Яблука 200 г
Жовтки 4 шт.
Цукор 50 г
Борошно – 30 г
Соняшникова олія 50 г
М'ята 1 г
Полуниці 30 г
Яблука нарізаємо кільцями й очищаємо від насінного гнізда. Умочуємо яблучка в клярі, що робиться із цукру, яйця й борошна. Обсмажуємо на гарячій олії. Прикрашаємо м'ятою й полуничками.
Смачного!
Попередні програми «Звана вечеря»дивіться тут
Форум програми «Звана вечеря» тут
Повторення 6 березня о 07:05 на СТБ.