«Звана вечеря. Дракон-макі»

Телеканал СТБ

У середу гостей у себе збиратиме єдина жінка в компанії, Світлана. Вона керує мережею суші-барів, виховує двох дітей та, як і належить справжній жінці, відвідує салони краси й спортивні зали. Світлана любить свою роботу. З її слів, «головне – правильно підібрати колектив». Світлана має намір налаштувати гостей на японську хвилю. А відповідний інтер’єр та квітуча сакура їй у цьому допоможуть. Зацікавилися?
Тоді запрошуємо вас подивитись «Звану вечерю» у середу, 27 лютого, о 18.10 на СТБ.



«Дракон-макі»
Рис – 120 г
Вугор жарений – 130 г
Яблуко – 25 г
Банан – 25 г
Кунжутне сім’я – 3 г
Болгарський перець – 15 г
Огірок – 15 г
Соус унаги – 15 г
Норі
Соус міцукан
Імбир
Васабі
Рис для суші (готовий) формуємо на листі норі. Начинка: яблуко, банан, болгарський перець та огірок. За допомогою цинковки для суші закручуємо рис із начинкою, зверху викладаємо вугра. При нарізці надаємо форму дракона. Подаємо на стіл із васабі, соусом кіккоман та маринованим імбиром.
Смачного!
Попередні програми «Звана вечеря»дивіться тут
Повторення 28 лютого о 07:05 на СТБ.