«Звана вечеря. Рагу «Вальдзеє»

Телеканал СТБ

У вівторок кулінарну естафету підхопить Сергій. Він знавець багатьох кухонь, але понад усе полюбляє експериментувати у німецьких традиціях. На запитання, чому обрав кулінарну професію, відповідає: «Бо обожнював у дитинстві томатний сік!» Тепер напився його досхочу, але змінювати спеціальність через це не має наміру. Сергій мріє, що гості оцінять його лісові страви, а на розваги запропонує їм щурині перегони. Чим усе закінчиться?

Дивіться «Звану вечерю» у вівторок, 26 лютого, о 18:10 на каналі СТБ.


Рагу «Вальдзеє»
Косуля – 1,5 кг
Лісові ягоди – 100 г
Соняшникова олія
Соус ворчестер
Чебрець
Картопля – 400 г
Цибуля – 50 г
Гриби лисички – 60 г

Філе косулі маринуємо у олії з соусом ворчестер, обсмажуємо до золотистого кольору. З картоплі, сиру пармезан та цибулі робимо «буфера». Подаємо на стіл з грибами лисичками. Прикрашаємо страву свіжими лісовими ягодами. М'ясо поливаємо соком із соусу ворчестер.
Смачного!
Попередні програми «Звана вечеря»дивіться тут
Повторення 27 лютого о 07:05 на СТБ.