«Звана вечеря. Фруктовий суп «Фантомас»

Телеканал СТБ

Життя ілюзіоніста Макса оповите суцільними таємницями. Цього потребує його професія. А от розважається юний Копперфілд за допомогою екстремальних видів спорту – сноуборд, картинг, американський пул. А тепер і кулінарія. Адже на кону 5 тисяч гривень!

«Престидижитація»

Камамбер – 30 г
Пармезан – 30 г
Дор-блю – 30 г
Виноград (2-х кольорів) – 50-70 г

Наріжте сир однаковими шматочками й викладіть на тарілки. Прикрасьте виноградом.

«Філософський камінь»

Теляча вирізка з беконом під соусом із солодкого перцю та м'яти.

Теляча вирізка 230 г
Соняшникова олія 30 г
Бекон, грудинка – 60 г
Перець солодкий 60 г
Спеції – 5 г
Зелень – 3 г
Овочевий сік – 50 г

Телятину трошки обсмажуємо на соняшниковій олії, доводимо до готовності в духовці при температурі 200 градусів, декоруємо беконом. Солодкий перець обсмажуємо у вершковому маслі й перемелюємо до консистенції пюре в блендері. Додаємо туди спеції й овочевий сік.

Розливаємо соус на тарілки у вигляді невеличкої калюжі, зверху викладаємо телятину й бекон. Прикрашаємо зеленню й пелюстками м'яти.

Холодний фруктовий суп «Фантомас»

Для приготування цього десерту Вам знадобляться:

Ківі – 150 г
Банан – 30 г
Яблуко – 30 г
Цукрова пудра – 10 г

Усі інгредієнти подрібнюємо в блендері. Отриману масу виливаємо в келих для мартини або аналогічний посуд, декоруємо м'ятою й посипаємо ваніллю.

Смачного!

Дивіться «Звану вечерю. Фруктовий суп «Фантомас» у середу, 20 лютого, о 18:10 на СТБ.

Попередні програми «Звана вечеря»дивіться тут

Повтор 21 лютого о 07:05 на СТБ.