«Звана вечеря. Салат «Спалах»

Телеканал СТБ

Фінальна «Звана вечеря» відбудеться у фотографа Андрія. Він працює інженером мобільного зв’язку, однак весь вільний час присвячує фотографуванню, до речі, винятково весільному.
Гості зможуть не лише насолодитися майстерно приготованою їжею, а й усміхнутися власним портретам, які заздалегідь зробив Андрій.

Окрім фото, господар приготував своїм гостям ще кілька сюрпризів. Яких саме, дивіться у «Званій вечері».

Салат «Спалах»
Щоб приготувати цей салат, змішайте нарізану пекінську капусту (500 г), кальмари (300 г) з великими й маленькими креветками (по 200 г) і мідіями (200 г). Для заправки використайте 100 г майонезу, який змішайте з одним болгарським перцем.
Фаршировані кальмари «Об'єктив»
Вам знадобитися: 500 г кальмарів, 300 г рису, 200 г печериць, морква, цибуля, твердий сир, 500 г білокачанної капусти.
Кальмари очистити від шкірки й розрізати уздовж, щоб вони вийшли відкритими. Відварений рис змішати з обсмаженими печерицями, ріпчастою цибулею та морквою. Кальмари начинити рисом, зверху посипати тертим сиром і відправити в духовку.
Гарніром до кальмарів можна подати смажену капусту. Білокачанну капусту відварюємо до напівготовності, розрізаємо на скибочки, обвалюємо в борошні та смажимо на соняшниковій олії до утворення золотавої скоринки.
Конвертики з листкового тіста з яблуками «Мізансцена»
Для цього вам знадобиться: 500 г листкового тесту й 500 г яблук.
Листкове тісто ділимо на рівні частини. Робимо з них конвертики, які начиняємо дрібно порізаними яблуками. Змазуємо готові конвертики яйцем і відправляємо в духовку.
Смачного!
Дивіться «Звану вечерю» у п'ятницю, 15 лютого, о 18:10 на СТБ.
Попередні програми «Звана вечеря»дивіться тут
Повтор у понеділок, 18 лютого, о 07:05 на СТБ.