«Звана вечеря. Салат «Де пантеля пасі»

Телеканал СТБ

У четвер господарем вечора стане режисер-початківець Іван. Після вечірки Фатіми нема ніяких сумнівів: між ним та дівчиною промайнула іскра кохання. Свій вечір Іван вирішив присвятити східній красуні. Французькі страви, віртуальна подорож до Парижа та шекспірівська драма – все це для однієї-єдиної.
Салат «Де пантеля пасі»
Для салату вам потрібно:
Перепелині яйця – 10 шт., огірки – 150 г, листя салату, оливки – 150 г, твердий сир – 150 г, оливкова олія, сіль, часник, лимонний сік.
Перепелині яйця розріжемо навпіл, огірки ріжемо дрібною соломкою, а оливки на чотири частини. Сир нарізаємо кубиками. Усе це змішуємо з нарізаним листям салату. Заправка для салату: змішуємо оливкову олію, лимонний сік, спеції й розтертий часник.
Риба з печеною картоплею «Де Марія лентере»
Нарізаємо філе палтуса на шматочки середньої величини. Натираємо сіллю й спеціями й печемо в духовці до готовності. Картоплю, відварену до напівготовності, очищаємо від шкірки й нарізаємо кільцями. Також запікаємо в духовці до готовності.
Готову рибу поливаємо вершковим соусом із грибами. Присмажуємо дрібно нарізані печериці, і коли вони практично готові, додаємо в них вершки. Тушкуємо на малому вогні приблизно 10 хвилин.
Зефір із малиновим желе «Я люблю тебе, Париже!»
Викласти 200 г порізаного на пластини зефіру на велику тарелю, зверху покрити малиновим желе й посипати кокосовою стружкою. Зефирно-желейний тортик прикрасити половинками свіжих полуниць.
Смачного!

Дивіться «Звану вечерю» у четвер, 14 лютого, о 18:10 на СТБ.
Попередні програми «Звана вечеря»дивіться тут
Повтор у п'ятницю, 15 лютого, о 07:05 на СТБ.