PCEtLVN0aWNreSBMZWZ0LS0+DQoNCjxzdHlsZSA+DQouZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzQgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7IHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyBsZWZ0OjA7IH0NCkBtZWRpYShtaW4td2lkdGg6IDEzNDBweCkgeyAuZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzQgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7ICBwb3NpdGlvbjpmaXhlZDsgbGVmdDowO319DQpAbWVkaWEobWluLXdpZHRoOiAxNTAwcHgpIHsgLmV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV80IHsgd2lkdGg6IDI0MHB4OyBoZWlnaHQ6IDYwMHB4OyAgcG9zaXRpb246Zml4ZWQ7IGxlZnQ6MDt9fQ0KQG1lZGlhKG1pbi13aWR0aDogMTYyMHB4KSB7IC5leGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfNCB7IHdpZHRoOiAzMDBweDsgaGVpZ2h0OiA2MDBweDsgIHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyBsZWZ0OjA7fX0NCjwvc3R5bGU+DQoNCjxzY3JpcHQgYXN5bmMgc3JjPSIvL3BhZ2VhZDIuZ29vZ2xlc3luZGljYXRpb24uY29tL3BhZ2VhZC9qcy9hZHNieWdvb2dsZS5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo8IS0tIGV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8zIC0tPg0KDQo8aW5zIGNsYXNzPSJhZHNieWdvb2dsZSBleGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfNCINCiAgICAgc3R5bGU9ImRpc3BsYXk6aW5saW5lLWJsb2NrIg0KICAgICBkYXRhLWFkLWNsaWVudD0iY2EtcHViLTIwNzA4OTAyNTYzMzc3NjUiDQogICAgIGRhdGEtYWQtc2xvdD0iMzkxODM2OTIwMyI+PC9pbnM+DQo8c2NyaXB0Pg0KKGFkc2J5Z29vZ2xlID0gd2luZG93LmFkc2J5Z29vZ2xlfHwgW10pLnB1c2goe30pOw0KPC9zY3JpcHQ+PCEtLVN0aWNreSBSaWdodC0tPg0KDQoNCjxzdHlsZSA+DQouZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7IHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyByaWdodDowOyB9DQpAbWVkaWEobWluLXdpZHRoOiAxMzQwcHgpIHsgLmV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8yIHsgd2lkdGg6IDE2MHB4OyBoZWlnaHQ6IDYwMHB4OyAgcG9zaXRpb246Zml4ZWQ7IHJpZ2h0OjA7fX0NCkBtZWRpYShtaW4td2lkdGg6IDE1MDBweCkgeyAuZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgeyB3aWR0aDogMjQwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7ICBwb3NpdGlvbjpmaXhlZDsgcmlnaHQ6MDt9fQ0KQG1lZGlhKG1pbi13aWR0aDogMTYyMHB4KSB7IC5leGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfMiB7IHdpZHRoOiAzMDBweDsgaGVpZ2h0OiA2MDBweDsgIHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyByaWdodDowO319DQo8L3N0eWxlPg0KPHNjcmlwdCBhc3luYyBzcmM9Ii8vcGFnZWFkMi5nb29nbGVzeW5kaWNhdGlvbi5jb20vcGFnZWFkL2pzL2Fkc2J5Z29vZ2xlLmpzIj48L3NjcmlwdD4NCjwhLS0gZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgLS0+DQo8aW5zIGNsYXNzPSJhZHNieWdvb2dsZSBleGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfMiINCiAgICAgc3R5bGU9ImRpc3BsYXk6aW5saW5lLWJsb2NrIg0KICAgICBkYXRhLWFkLWNsaWVudD0iY2EtcHViLTIwNzA4OTAyNTYzMzc3NjUiDQogICAgIGRhdGEtYWQtc2xvdD0iMzM0MDc0OTY4MyI+PC9pbnM+DQo8c2NyaXB0Pg0KKGFkc2J5Z29vZ2xlID0gd2luZG93LmFkc2J5Z29vZ2xlfHwgW10pLnB1c2goe30pOw0KPC9zY3JpcHQ+
«Звана вечеря. Східні солодощі» | Телеканал СТБ
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

«Звана вечеря. Східні солодощі»

Телеканал СТБ

Студентка психологічного факультету Фатіма прийматиме гостей у середу. У майбутньому вона планує стати фахівцем з дитячої психології. Однак зараз найпотаємніша мрія дівчини – заспівати дуетом із якимось відомим виконавцем.
Фатіма пригостить учасників незвичайними стравами та навчить танцювати східні танці. Щоправда, вечеря почнеться у неповному складі – Іван, на жаль, не встигне. Як він замолюватиме свою провину, дивіться у «Званій вечері».
Овочеве рагу
Для рагу вам знадобитися:
300 г цукіні, 300 г солодкого перцю, 200 г томатів, цибуля, зелень, оливкова олія.
Усі овочі нарізаємо кільцями. Розігріваємо в сковороді оливкову олію й викладаємо туди цукіні. Обсмаживши їх до напівготовності, додаємо цибулю й солодкий перець. Через кілька хвилин викладаємо на сковороду томати. Тушкуємо овочі шарами до готовності. Коли овочі практично готові, додаємо зелень і спеції.
Макарони з м'ясним фаршем
Для приготування цієї страви вам знадобиться:
1 кг домашньої локшини, 500 г яловичого фаршу, 200 г сметани, часник, 200 г томатної пасти, оливкова олія, спеції.
Для приготування фаршу потрібно в розігріту сковороду налити оливкову олію. Коли олія нагріється, викласти в сковороду фарш і смажити на середньому вогні. Коли фарш трошки присмажитися, додати в нього томатну пасту та спеції. Тушкувати на малому вогні до готовності. Перед подаванням на стіл уже готовий фарш змішати з відвареною домашньою локшиною.
Соус: сметану змішати із дрібно нарубаним часником.
Східні солодощі
Для тіста знадобиться: 200 г води, 400 г борошна, яєчний жовток, сіль, для начинки: асорті з горіхів, мед, соняшникова олія.
Змішавши борошно, воду й яєчний жовток приготуйте тісто. Горіхи подрібніть у блендері й змішайте з медом. Розділивши тісто на однакові шматочки, розкачайте невеликі коржі й покладіть у них начинку. Загортати коржі з начинкою треба як звичайні конвертики.
На розігрітий лист, змазаний заздалегідь соняшниковою олією, покладіть конвертики. Готові конвертики полийте зверху медом і присипте подрібненими горіхами.
Смачного!

Дивіться «Звану вечерю» у середу, 13 лютого, о 18:10 на СТБ.
Попередні програми «Звана вечеря» дивіться тут
Повтор у четвер, 14 лютого, о 07:05 на СТБ.