«Звана вечеря. Десерт «Груші в коньяку»

Телеканал СТБ

У вівторок гості завітають до фінансиста та за сумісництвом танцюриста еротичних танців Сергія. Він звик планувати свій час та не витрачати його на безглузді вчинки. Серйозно Сергій ставиться і до свого раціону. Він не вживає м`яса і насолоджується здоровим харчуванням. На гостей чекає виключно рослинні страви – фреш із селери, котлети з пророслої пшениці та фрукти. Щодо розваг, то тут господар вирішив розслабитися: дартс і відверті танці від переможених. Буде гаряче!

Котлети із пророслої пшениці й форель на парі
Вам знадобиться: 300 г пророслої пшениці, 100 г моркви, 500 г риби, спеції.
Нарізаємо форель великими шматками, натираємо сіллю й спеціями та готуємо в пароварці до готовності.
Пророслу пшеницю подрібнюємо в блендері, змішуємо з перетертою морквою й робимо маленькі котлетки. Обсмажуємо котлети на оливковій олії.
До риби можна приготувати соус. Вам знадобиться: 300 г твердого сиру й 300 г вершків. Розтоплюємо в каструльці натертий на великій тертці сир, після чого вливаємо в нього вершки й додаємо зелень. Кілька хвилин тримаємо суміш на малому вогні, не доводячи до кипіння.
Десерт «Груші в коньяку»
Для приготування десерту вам потрібно:
500 г груш, плитка чорного шоколаду, 300 г коньяку й м'ята.
Груші очищаємо від кісточок, нарізаємо пластинами й занурюємо в нагрітий коньяк. У цей час на водяній бані розтоплюємо шоколад. Просочені коньяком груші викладаємо на тарілку у вигляді квітки, поливаємо розтопленим шоколадом і прикрашаємо м'ятою.

Дивіться «Звану вечерю» у вівторок, 12 лютого, о 18:10 на СТБ.
Попередні програми «Звана вечеря» дивіться тут
Повтор у середу, 13 лютого, о 07:05 на СТБ.