PCEtLVN0aWNreSBMZWZ0LS0+DQoNCjxzdHlsZSA+DQouZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzQgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7IHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyBsZWZ0OjA7IH0NCkBtZWRpYShtaW4td2lkdGg6IDEzNDBweCkgeyAuZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzQgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7ICBwb3NpdGlvbjpmaXhlZDsgbGVmdDowO319DQpAbWVkaWEobWluLXdpZHRoOiAxNTAwcHgpIHsgLmV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV80IHsgd2lkdGg6IDI0MHB4OyBoZWlnaHQ6IDYwMHB4OyAgcG9zaXRpb246Zml4ZWQ7IGxlZnQ6MDt9fQ0KQG1lZGlhKG1pbi13aWR0aDogMTYyMHB4KSB7IC5leGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfNCB7IHdpZHRoOiAzMDBweDsgaGVpZ2h0OiA2MDBweDsgIHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyBsZWZ0OjA7fX0NCjwvc3R5bGU+DQoNCjxzY3JpcHQgYXN5bmMgc3JjPSIvL3BhZ2VhZDIuZ29vZ2xlc3luZGljYXRpb24uY29tL3BhZ2VhZC9qcy9hZHNieWdvb2dsZS5qcyI+PC9zY3JpcHQ+DQo8IS0tIGV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8zIC0tPg0KDQo8aW5zIGNsYXNzPSJhZHNieWdvb2dsZSBleGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfNCINCiAgICAgc3R5bGU9ImRpc3BsYXk6aW5saW5lLWJsb2NrIg0KICAgICBkYXRhLWFkLWNsaWVudD0iY2EtcHViLTIwNzA4OTAyNTYzMzc3NjUiDQogICAgIGRhdGEtYWQtc2xvdD0iMzkxODM2OTIwMyI+PC9pbnM+DQo8c2NyaXB0Pg0KKGFkc2J5Z29vZ2xlID0gd2luZG93LmFkc2J5Z29vZ2xlfHwgW10pLnB1c2goe30pOw0KPC9zY3JpcHQ+PCEtLVN0aWNreSBSaWdodC0tPg0KDQoNCjxzdHlsZSA+DQouZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgeyB3aWR0aDogMTYwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7IHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyByaWdodDowOyB9DQpAbWVkaWEobWluLXdpZHRoOiAxMzQwcHgpIHsgLmV4YW1wbGVfcmVzcG9uc2l2ZV8yIHsgd2lkdGg6IDE2MHB4OyBoZWlnaHQ6IDYwMHB4OyAgcG9zaXRpb246Zml4ZWQ7IHJpZ2h0OjA7fX0NCkBtZWRpYShtaW4td2lkdGg6IDE1MDBweCkgeyAuZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgeyB3aWR0aDogMjQwcHg7IGhlaWdodDogNjAwcHg7ICBwb3NpdGlvbjpmaXhlZDsgcmlnaHQ6MDt9fQ0KQG1lZGlhKG1pbi13aWR0aDogMTYyMHB4KSB7IC5leGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfMiB7IHdpZHRoOiAzMDBweDsgaGVpZ2h0OiA2MDBweDsgIHBvc2l0aW9uOmZpeGVkOyByaWdodDowO319DQo8L3N0eWxlPg0KPHNjcmlwdCBhc3luYyBzcmM9Ii8vcGFnZWFkMi5nb29nbGVzeW5kaWNhdGlvbi5jb20vcGFnZWFkL2pzL2Fkc2J5Z29vZ2xlLmpzIj48L3NjcmlwdD4NCjwhLS0gZXhhbXBsZV9yZXNwb25zaXZlXzIgLS0+DQo8aW5zIGNsYXNzPSJhZHNieWdvb2dsZSBleGFtcGxlX3Jlc3BvbnNpdmVfMiINCiAgICAgc3R5bGU9ImRpc3BsYXk6aW5saW5lLWJsb2NrIg0KICAgICBkYXRhLWFkLWNsaWVudD0iY2EtcHViLTIwNzA4OTAyNTYzMzc3NjUiDQogICAgIGRhdGEtYWQtc2xvdD0iMzM0MDc0OTY4MyI+PC9pbnM+DQo8c2NyaXB0Pg0KKGFkc2J5Z29vZ2xlID0gd2luZG93LmFkc2J5Z29vZ2xlfHwgW10pLnB1c2goe30pOw0KPC9zY3JpcHQ+
«Їмо вдома. Марусини уроки» | Телеканал СТБ
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

«Їмо вдома. Марусини уроки»

Телеканал СТБ

Поки Маруся робила уроки, Юля, вирішивши потішити дочку, зварила її улюблений суп із білої квасолі. Також Юля приготувала закуску із сиру з томатами, а на десерт – тістечка «Кармеліта».

Дивіться «Їмо вдома. Марусини уроки» у понеділок, 4 лютого, о 15:45 на СТБ.


Суп із білої квасолі зі зморшками.

Необхідні продукти: 150 г квасолі, 3 сухих зморшки, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, 50 г сала, 200 мл овочевого бульйону, 2 ч. ложки оливкової олії, пучок петрушки, морська сіль.

Відварити заздалегідь замочену квасолю, наприкінці варіння посолити. Замочити зморшки на півгодини у воді. Розігріти в сковороді 1 ч. ложку оливкової олії, обсмажити нарізане невеликими шматочками сало. Порубати цибулю й часник, додати в сковороду й обсмажити до золотавого кольору. Половину відвареної квасолі збити в блендері з 1 ч. ложкою оливкової олії. Додати трошки бульйону, підсмаженої цибулі із часником і зморшками, збивати далі. Маса має стати однорідною, але не зовсім гладкою. Додати збиту масу до решти квасолі, влити овочевий бульйон і прогріти суп. Увести решту підсмаженої цибулі, часнику, сала та зморшок. Подавати, присипавши зеленню петрушки.

Закуска із м’якого сиру з томатами.

Необхідні продукти: 200 г сухого жирного м’якого сиру, 100 г розм'якшеного вершкового масла, 3–4 ст. ложки оливкової олії, французький багет, 1 зубчик часнику (без серцевини), 0,5 ч. ложки винного оцту, французький багет, 400 г очищених томатів у власному соку, пучок василька й кінзи, мелений перець, морська сіль.

Сир протерти через сито. Додати вершкове масло, дрібку перцю й солі, подрібнений часник, порубану зелень кінзи й василька. Усе ретельно перемішати й відправити на півгодини в холодильник. Нарізати помідори, додати оливкову олію й винний оцет. Хліб нарізати, підсмажити в тостері або на сухій сковороді. Полити гарячі хлібні тости томатним соусом зі шматочками помідорів, зверху на кожний тост викласти по 1 ст. ложки сиру.

Тістечко «Кармеліта».

Необхідні продукти: 2 склянки вівсяних пластівців швидкого приготування, 200 г вершкового масла, 2 склянки борошна, 1 склянка цукру, 1 ч. ложка розпушувача, 0,5 ч. ложки солі.

Для шоколадно-карамельного соусу: 200 г чорного шоколаду, 250 мл вершків, 1 ст. ложка меду, 150 г цукру.

Розігріти духовку до 160°С.

Розтопити вершкове масло. Перемішати вівсянку з 1 склянкою цукру, борошном і розпушувачем, додати розтоплене масло й вимісити тісто. Застелити форму змащеним вершковим маслом папером для випічки. Викласти 2/3 тіста у форму, утрамбувати й відправити на 10 хвилин у духовку. Подрібнити у ступці горіхи, але так, щоб траплялися й великі шматочки. Приготувати карамельний соус.

Поставити на вогонь каструльку з вершками, додати 150 г цукру, мед, поламаний на шматочки шоколад і зварити шоколадно-карамельний соус. Вилити соус на пропечене тісто, присипати горіхами й рештою тіста. Випікати ще 25-30 хвилин, а потім розрізати на невеликі тістечка.

http://www.edimdoma.ru/