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
«Їмо вдома. Салат з оселедцем по-іспанськи» | Телеканал СТБ
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

«Їмо вдома. Салат з оселедцем по-іспанськи»

Телеканал СТБ

Що залишається робити, коли раптово з’являються несподівані гості, приїжджають далекі родичі, забігає «на хвилинку» подруга або улюблене чадо запрошує на день народження десяток-другий приятелів? Нічого, крім як піти на кухню і добре провести час за приготуванням чогось смачненького. Так, як це робить Юлія Висоцька.

Багато хто прагне ухилитися від куховарства, вважаючи це неприємним і неминучим домашнім обов'язком. Однак річ не в роботі, а у ставленні до неї. Кредо програми «Їмо вдома»: зусилля мінімальні – максимальний результат. Куховарити можна й потрібно просто, швидко та весело!

Дивіться програму «Їмо вдома» в середу, 30 січня, о 18:10 на СТБ.


Найкращі рецепти Юлії Висоцької!

Омлет із оселедцем

Продукти: смажена картопля (4-5 картоплин), 4 яйця, 2 філе оселедця, сир «Філадельфія» 3-4 ч. ложки, 1 зубчик часнику, жменя кропу, морська сіль.

Виделкою розім'яти смажену картоплю. Збити яйця з дрібкою солі. Розтерти зубчик часнику із дрібкою солі плоским боком ножа до стану кашки. Картоплю й часник перемішати зі збитими яйцями. На розігріту сковороду викласти картопляно-яєчну масу, накрити кришкою й смажити 3 хвилини. Перевернути й смажити омлет на іншому боці ще 2-3 хвилини.

Дрібно порубати оселедець, додати половину кропу, сир і все перемішати. Розрізати омлет уздовж навпіл і нарізати на невеликі трикутники. Нижню частину кожного трикутника присипати кропом, змазати начинкою з оселедця й сиру й накрити верхньою частиною. Потім нарізати на ще менші шматочки й проткнути паличками.

Куряча печінка з яблуками

Продукти: 300 г курячої печінки, 2 ароматних яблука, 2 ст. ложки брусничного варення, 100 мл «Массандри», 3 ч. ложки тростинного цукру, 1 ч. ложка винного оцту, буханець сірого хліба, морська сіль, мелений чорний перець.

Нарізати яблука невеликими шматочками, видаливши насіння. У сковороду влити 100 мл води, додати яблука й 1 ч. ложку цукру й тушкувати яблука 5-10 хвилин.

В іншу сковороду влити вино, додати решту цукру, оцет, брусничне варення й уварити на повільному вогні до стану густого соусу.

Розтерти в ступці велику дрібку морської солі, додати дрібку перцю й обваляти в цій суміші курячу печінку. Обсмажити печінку у важкій розігрітій сковороді без додавання олії, по кілька хвилин на кожному боці. Нарізати хліб і присмажити тости. На кожний тост викласти кілька курячих печінок, трошки яблук і полити брусничним соусом.

Салат з оселедцем по-іспанськи

Продукти: 2-3 філе оселедця, 200 г великої спаржі, 10 великих відварених креветок, 10 оливок без кісточок, 1 цибуля-шалот, 4-6 ст. ложок оливкової олії, 2 ст. ложки винного оцту, жменя рубаної петрушки, мелений чорний перець.

Зробити заправку з петрушки, дрібно порубаного шалоту, винного оцту й оливкової олії.

Відварити спаржу протягом 3 хвилин.

Розрізати кожне філе оселедця уздовж навпіл. Загорнути шматочок спаржі в оселедець, проткнути паличкою, одягти на паличку креветку й оливку. Полити «шашличок», що вийшов, заправкою й поперчити. (Так само зробити з рештою інгредієнтів).

http://www.edimdoma.ru/