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
«Їмо вдома. Паелья» | Телеканал СТБ
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

«Їмо вдома. Паелья»

Телеканал СТБ

У передачі «Їмо вдома» ви не побачите кухаря з нудьгуватим обличчям, що розмірено нарізає овочі. «Я не кухар, я просто дуже люблю готувати», – говорить ведуча Юлія Висоцька. І це справді так. Юлія Висоцька готує вдома, бо любить свій дім. Готує для друзів, бо любить своїх друзів. І готує, бо любить готувати. І вона щедро ділиться цим із вами!

Завдяки передачі ви дізнаєтеся багато нових рецептів, які допоможуть вам потішити ваших близьких смачними й незвичайними стравами на будь-який випадок.

Дивіться програму «Їмо вдома» у четвер, 24 січня, о 18:10 на СТБ.


Найкращі рецепти від Юлії Висоцької!

Паелья

Продукти: 1,5 склянки рису, 250 г мідій, 1 літр курячого бульйону, 100 мл білого вина, 2 курячих філе, 2-3 мисливські ковбаски, 150 г свинини, 100 г відварних креветок, 100 г квасолі, 100 г замороженої стручкової квасолі, 100 г замороженого зеленого горошку, 1 солодкий червоний перець, 2 цибулини, 4-5 зубчиків часнику.

Замочити квасолю на кілька годин. Потім, посоливши, відварити до готовності. Влити в сотейник 50 мл білого вина й відварити у вині мідії. У підсоленій воді відварити протягом 5 хвилин стручкову квасолю. Замочити шафран у невеликій кількості окропу. Курку й свинину нарізати кубиками. Перемішати борошно із дрібкою солі й перцю, й обваляти в цій суміші шматочки курки. Розігріти в глибокій сковороді 3 ст. ложки оливкової олії й обсмажити курку до золотавого кольору. Потім викласти курку на тарілку, а в сковороді обсмажити шматочки свинини. Вийняти свинину й у цій самій сковороді швидко обсмажити креветки. Викласти їх на тарілку. Нарізати почищений перець, цибулю й часник, обсмажити все до прозорості в тій самій сковороді, додавши ще 2 ст. ложки оливкової олії. Натерти на тертці помідори й додати м'якоть у сковороду, тушкувати 2-3 хвилини, потім усипати відварену квасолю, розморожений горошок, нарізані ковбаски, свинину, курку, рис, влити 50 мл вина, шафран, 1 ст. ложку оливкової олії. Залити курячим бульйоном так, щоб усі інгредієнти були покриті рідиною, перемішати, накрити кришкою й готувати 15-18 хвилин до готовності рису. Посолити й поперчити за смаком, додати стручкову квасолю, креветки, мідії й оливки (видаливши кісточки), ще 1 ст. ложку олії. Накрити каструлю із кришкою вологим рушником і залишити на 10 хвилин.

Хліб із помідором

Продукти: білий хліб, помідори (вони мають бути дуже соковитими), часник, оливкова олія.

Нарізати свіжий білий хліб скибами й підсушити в тостері. Натерти кожну скибку часником, а потім половинкою помідора (у результаті в руках має залишитися тільки шкірочка). Полити оливковою олією, можна присипати сіллю й перцем. Готово!

Чуррос із гарячим шоколадом

Продукти: 1 склянка борошна, 1 склянка води, 100 г вершкового масла, чверть ч. ложки кориці, 3 яйця, дрібка солі, олія, 2 ст. ложки цукрової пудри.

Перемішати борошно з корицею. Влити в сотейник воду, додати дрібку солі й вершкове масло. Довести до кипіння. Зняти з вогню, обережно ввести борошно з корицею, перемішати. Увести (по одному) яйця, енергійно перемішуючи, щоб вийшло однорідне, гладке тісто. Наповнити кондитерський мішок тістом. Розігріти в глибокій сковороді олію (ліпше оливкову) і вичавити в неї тісто смужками завдовжки 5-10 см, формуючи кільця, спіралі тощо, обсмажити до золотавого кольору. Не варто готувати більш як 3-4 смужки за один раз. Гарячі чуррос викласти шумівкою на паперовий рушник, щоб видалити надлишок жиру. Можна присипати сумішшю цукрової пудри й кориці. Подавати чуррос із гарячим шоколадом.

http://www.edimdoma.ru/

Повторення програми в п`ятницю, 25 січня, о 07:05 на СТБ.