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
«Їмо вдома. Баварський крем із ягідним соусом» | Телеканал СТБ
PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

«Їмо вдома. Баварський крем із ягідним соусом»

Телеканал СТБ

Ви любите свій дім? Любите теплий аромат кухні й радісне очікування гостей? Передача «Їмо вдома» саме про це. Байдуже, куховарите ви щодня або робите це час від часу, в особливих випадках. Ми за те, щоб робити це із задоволенням!

«Я не кухар, я просто дуже люблю готувати» – говорить ведуча передачі Юлія Висоцька. І це насправді так. Юлія Висоцька готує вдома, бо любить свій дім. Готує для друзів, бо любить своїх друзів. І готує тому, що любить готувати. І вона щедро ділиться цим із вами!

Дивіться програму «Їмо вдома» у середу, 23 січня, о 18:10 на СТБ.

Повторення програми 24 січня о 07:07


Найкращі рецепти від Юлі Висоцької!

Баварський крем із ягідним соусом

Продукти: 250 мл молока, 5 жовтків, 300 г цукру, 2 ст. ложки желатину, 250 мл жирних вершків, 400 г заморожених вишень, 400 г заморожених полуниць (або будь-яких інших ягід), паличка кориці, 3 ст. ложки рому, пучок м'яти.

Замочити желатин у невеликій кількості води. Збити жовтки із цукром. Скип'ятити молоко. Постійно помішуючи, увести жовтки в молоко. Додати в молоко з жовтками желатин, добре розмішати й на кілька хвилин поставити крем у холодильник. Збити вершки й додати їх у крем. Намазати невеликі формочки вершковим маслом, наповнити кремом і відправити на 2 години на холодильник. Вийняти крем, перевернувши формочки, полити ягідним соусом і присипати м'ятою.

Соус: Половину полуниць й вишень відправити на сковороду, додати 100 г цукру, паличку кориці й уварити до стану густого соусу.

Варіант для дорослих: решту полуниць і вишень відправити на сковороду, додати 100 г цукру, влити ром і підпалити.

Чай із апельсином

Продукти: чай, апельсин, 1 ст. ложка меду, 300 мл рому.
Заварити міцний чай. Зняти з апельсина тоненько цедру. Додати в ром цедру, мед, поставити на вогонь і добре прогріти. Наповнити чашки наполовину чаєм, наполовину ромом.

Сирний пиріг із маком і яблуками

Продукти: 100 г маку, 350 г борошна, 1 пакетик дріжджів, 100 г цукру, 2 пакетики ванільного цукру, 425 мл молока, 50 г манного борошна, 500 г м’якого сиру, 100 г вершкового масла, 2 яйця, 500 г яблук, 75 г родзинок, сік одного лимона, дрібка солі.

Розігріти духовку до 190 градусів.
Розтопити 50 г вершкового масла. Підігріти 125 мл молока, додати в нього ванільну есенцію й розтоплене масло. Просіяти 250 г борошна, додати 40 г цукру, дрібку солі, дріжджі й пакетик ванільного цукру. Влити молоко з маслом, замісити тісто. Покласти тісто в змазану маслом миску, накрити рушником і поставити мінімум на півгодини в тепле місце. Замочити мак на годину, потім збити в блендері (у вас має вийти приблизно 500 г протертого маку). Замочити родзинки в окропі на 10 хвилин, потім воду злити. Нарізати яблука якомога тоншими скибочками й побризкати соком лимона.

Крем: Підігріти 300 мл молока, додати 40 г цукру, пакетик ванільного цукру, манку й кілька крапель ванільного екстракту. Довести все до кипіння, додати 50 г вершкового масла, увести по одному яйця. Перемішати сир із кремом, що вийшов. Розділити всю отриману масу навпіл. В одну половину додати родзинки, мак і яблука, все добре вимісти. Розкачати тісто в круглий шар, викласти в рознімну круглу форму, змащену маслом. На тісто викласти маково-яблучну начинку, присипати цукром, зверху викласти другу частину сирного крему. Залишити пиріг на півгодини. Змішати 100 г борошна, 50 г вершкового масла, дрібку солі й дрібку цукру й розтерти все руками в крихту. Присипати пиріг отриманою крихтою й випікати 30 хвилин.

http://www.edimdoma.ru/