Яскраві особистості «Званої вечері»!

Телеканал СТБ

Роман супермоделі Ганни Гаврилюк та НЛО-контактера Юрія Калініна не склався. Мабуть, не зійшлося щось у космосі. Ви не побачите закоханої парочки на обкладинках глянсових журналів. Юрій не зміг налагодити контакт із Анною. Дівчина не відповіла взаємністю. Їй ближчі подіуми Парижа й Мілана, а сьома планета для неї дуже далека. Вона хоча й полюбляє екстрим на кшталт іспанської кориди, та він має бути більш земним. Анна відома особа у колах модельного бізнесу. Вона входить до списку п’ятдесяти найкращих моделей України. Та нині її більше цікавить кар’єра співачки. Вона хоче контактувати, але не з Юрієм чи інопланетянами, а з переповненими стадіонами людей. Традиційні іспанські страви та корида припали до смаку учасникам, однак не принесли Ані високих балів.


Закуска "Гаспаччо"

Помідори – 1,5 кг
Оливкова олія – 100 г
Лимон – 200 г
Огірки – 200 г
Часник – 15 г
Перець болгарський – 200 г

Усі овочі подрібнюємо в блендері. Холодний суп практично готовий, слід додати ще томатного сіку.

Головна страва "Ла Паелья"

Креветки тигрові – 500 г
Гребінці – 250 г
Мідії – 2 кг
Рис – 650 г
Овочева суміш – 300 г
Оливки – 60 г
Цибуля – 200 г
Оливкова олія – 200 г
Петрушка
Часник
Мускатний горіх
Перець солодкий

Беремо рис із морепродуктами, заливаємо водою. Сорок хвилин в духовці – і страва готова. Смачного!

Попередні програми «Звана вечеря»Дивіться тут