«Звана вечеря. Ревібрація»

Телеканал СТБ

Другий учасник цього тижня музикант Гліб. Яскравий і впевнений у собі. Душа компанії! Він навчається в КПІ на факультеті банківської справи. Уважає, що зможе знайти роботу в будь-якій сфері, бо гроші потрібно рахувати скрізь, і мріє стати успішним бізнесменом. Готувати вміє, однак вважає, що до шеф-кухаря йому ще далеченько. Гліб любить мексиканську, арабську й італійську кухні.

Гліб частуватиме своїх гостей салатом «Ревібрація» з авокадо, яблук, огірків із каперсами й червоною ікрою, заправленим маслиновою олією.

Інгредієнти:

Авокадо 3 шт. (800 г)
Яйця 5 шт. 200 г
Огірок свіжий 1 кг
Яблука 350 г
Лайм 150 г
Рис 120 г
Каперси 45 г
Ікра 140 г
Зелень 20 г
Маслинова олія 200 г

Приготування:

Авокадо очищаємо від шкірки й видаляємо кісточку, нарізаємо кубиком, також кубиком: яйця, яблука, огірок. У приготовлену масу додаємо відварений рис, збризкуємо лаймом (фреш) і додаємо червону ікру. Все акуратно перемішуємо, доливаючи маслинову олію тонким струмочком, сіль, перець за смаком. Перед подаванням посипаємо каперсами. Смачного!

Якщо вам сподобалося гостинність Гліба, надсилайте СМС із цифрою 2 на номер 3310 для всіх операторів мобільного зв'язку.

Дивіться «Звану вечерю» у вівторок, 25 грудня, о 18:10 на СТБ.

Попередню програму «Звана вечеря» Дивіться тут