«Звана вечеря. «Кошон кі рі»

Телеканал СТБ

З понеділка по п'ятницю глядачі оцінюватимуть гостинність, кулінарну фантазію і старання фіналістів минулих програм. Цього тижня учасниками стали директор тюнінгцентру Наталія, 19-річний Гліб, страховий агент Марія, лікар-гінеколог Турки Рашидович Джабара й спортсмен-каскадер Олександр.

Стреха Наталія має дві вищі освіти – спеціаліст з вирощування промислової риби, а також – економіст. Оскільки особливого тяжіння до землі не має, щастя вирішила шукати в мегаполісі. Перша робота – менеджер з продажу вантажівок. Потім працювала дилером з мобільного зв’язку – на одній з корпоративних вечірок отримала запрошення на роботу до тюнінгцентру, де зараз і працює директором салону. На пенсії мріє придбати рибне господарство площею 132 гектари

Якщо вам сподобалася гостинність Наталії, надсилайте СМС з цифрою 1 на номер 3310 для всіх операторів мобільного зв'язку.

Дивіться «Звану вечерю» в понеділок, 24 грудня, о 18:10 на СТБ.

Наталя приготує своїм гостям свинячу вирізку із грибним соусом «Кошон кі рі»

Інгредієнти:

Свиняча вирізка 220 г
«Олійна» 40 мл
Гриби (печериці) 80 г
Коньяк 5 мл
Цибуля ріпчаста 30 г
Вершки 36% 100 мл
Вино біле 10 мл
Спеції
Зелень
Картопля 150 г
Молоко 60 мл
Яйця 2 шт.
Борошно 20 г
«Маселко» 100 г

Приготування:

Свинячу вирізку обсмажуємо до золотавої скоринки, поливаємо коньяком, ставимо в духовку (температура 200) на 10 хвилин. На олії, що залишилася, обсмажуємо цибулю ріпчасту й гриби (розрізані на 4 частині). Додаємо бульйон і вино, тушкуємо 5 хвилин, потім додаємо вершки й, помішуючи, додаємо сіль і перець за смаком, тримаємо на плиті 3-4 хвилини, доки соус не загустіє. Приготовлену свинину нарізаємо на шматки й поливаємо готовим соусом. Смачного!

Попередню програму «Звана вечеря» Дивіться тут