«Звана вечеря. Куряча кіска»

Телеканал СТБ

Олена – фотомодель. Себе вважає авантюристкою. Своїх сьогоднішніх гостей вона розважатиме мистецтвом макіяжу. Олена вважає свою участь у програмі «Звана вечеря» дуже мудрим і правильним кроком. З їжі вона дуже не любить устриць, а своїх гостей вона частуватиме курячою кіскою в медовій скоринці із солодким рисом.


Куряча кіска з медовою скоринкою й солодким рисом

Інгредієнти:

Куряче філе – 500 г
Рис – 500 г
Банани – 150 г
Родзинки – 50 г
Цукор – 50 г
Мед – 150 г
Гірчиця – 50 г
Вершкове масло – 150 г
Спеції
М'ята – 10 г
Борошно – 100 г

Куряче філе розріжемо уздовж на дві половинки, половинки – на три з'єднаних разом шматочки, формуємо кіску.

Примітка: кіску ліпше скріпити зубочисткою, обсмажуємо приготовлені кіски у вершковому маслі, попередньо обвалявши в борошні з куркумою (спеції).

Соус: Окремо розтопити мед і солодкувату гірчицю до однорідної маси й намастити приготовлене філе.

Солодкий рис: відварений рис зі шматочками банана, яблука й вершкового масла.

Дивіться «Звану вечерю» у п'ятницю, 21 грудня, о 18:10 на СТБ.

Попередню програму «Звана вечеря»Дивіться тут