PHNjcmlwdCBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1pZD0iMTI0OSINCmRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWZvcm1hdD0iZnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tc2l0ZV9pZD0iU1RCX0Z1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWNvbnRlbnRfaWQ9InN0Yi51YSIgc3JjPSIvL3BsYXllci52ZXJ0YW1lZGlhLmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjAxL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+

«Звана вечеря. Бананові оладки»

Телеканал СТБ

Сьогодні гостей приймає Михайло. Йому 20 років, він студент 4 курсу, майбутній програміст. Михайло – заступник начальника курсу з гуманітарних питань, голова редколегії студентської газети «Блискавка». Після закінчення інституту отримає звання лейтенанта. Мешкає з батьками: мати – лікар, тато – військовий. Навчатися на програміста військової інженерії пішов за порадою батька – армія у них в роду, навіть дід був льотчиком!.. Але Михайло мріє про кар’єру бізнесмена у сфері телекомунікацій.

Дивіться «Звану вечерю» у середу, 19 грудня, о 18:10 на СТБ.

Михайло приготує гостям бананові оладки зі свіжою полуницею, м'ятою й морозивом.

Інгредієнти:

Банани – 1 кг
Борошно – 100 г
Полуниці – 250 г
Морозиво – 500 г
М`ята – 10 г
Горіхове асорті – 50 г

Зелені банани злегка відбиваємо, надаючи форму оладок, паніруємо в борошні, швидко обсмажуємо на вершковому маслі до золотистій скориночці. Кульку морозива посипаємо горіхами. Подаємо разом оладки, полуницю, морозиво й декоруємо м'ятою. Смачного!

Попередню програму «Звана вечеря»Дивіться тут