«Звана вечеря»

Телеканал СТБ

Оксана самодостатня, упевнена й весела! Звикла завжди обстоювати свій погляд. Школу з англійським ухилом закінчила зі срібною медаллю. Потім – інститут зв'язку, Мюнхенський інститут перекладачів і практика на підприємство SIEMENS, де Оксана познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком – генеральним директором представництва SIEMENS в Україні. Зараз вона виховує маленького сина Данила.

Оксана обожнює займатися спортом, куховарити й приймати гостей. На своїй першій «Званій вечері» вона здивувала всіх стравами й іграми з масками на італійську тематику. Учасниця вважає себе серйозним претендентом на перемогу!

А частуватиме своїх гостей Оксана сьогодні запеченими грушами з безе, ягодами та мигдальною стружкою.

Інгредієнти:

Груші – 1 кг
Ягоди – 250 г
Цукор – 500 г
Цедра одного лимона
Біле вино – 250 мл
Яйця – 2 шт.
Мед – 150 г

Грушу розрізаємо на дві половини, видаляємо серцевину, начиняємо ягодами й медом. Викладаємо безе (цукор + білок) на грушу й запікаємо в духовці при температурі 180 градусів.

Примітка: грушу краще проварити в білому напівсухому або червоному вині протягом 10-15 хвилин.

Смачного!

Дивіться «Звану вечерю» у вівторок, 18 грудня, о 18:10 на СТБ.

Попередню програму «Звана вечеря»Дивіться тут